10 Last minute esküvői tipp, hogy a nagy nap igazán emlékezetes maradjon!

Helyszín: megvan! Ruha: az utolsó simításokon esik át! Meghívók: kiküldve! Közeleg a nagy nap!

Mindenki azt szeretné, hogy az esküvő napja a meghívottak számára is örökre csodálatos emlék maradjon, hogy minden tökéletes legyen. Mit tehetünk MÉG..? Néha kicsi is elég ahhoz, hogy a dolgokat igazán különlegessé tegyük. Kell egy ö

Ezúttal néhány „utolsó pillanatos” és minimális költséggel járó tippet adunk, amelyekkel komolyabb anyagi befektetés nélkül is meglephetjük a barátokat, rokonokat.

1. A szabad ég alatt, esetleg fűvel borított helyen szervezitek a ceremóniát, a lányok pedig a magassarkúra esküsznek? Sok barátnő lesz nagyon hálás ezért az apróságért. A láthatatlan „sarokborító” segítségével az álomcipellő álomsarka nem süllyed többé a földbe!

2. Ha még nem küldted ki a meghívókat... Kérd meg a meghívottakat, hogy a részvétel visszaigazolásán felül jelöljenek meg 3 zeneszámot, amit szívesen hallanának a bulin. Ezzel megkönnyíted a zenekar dolgát és örömet szerzel a barátoknak is.

Ezen felül, ha tudomásuk van arról, hogy egy másik vendég nemrég ünnepelte a születésnapját vagy született gyermeke, tudassák veletek! Kedves meglepetés lesz váratlanul felköszönteni őket!

3. Ki, ki mellé kerül az asztaloknál...? Rizikós a feladat, de több, profi interaktív ülésrend-tervező elérhető már az Interneten, ne bízd a véletlenre, gyerekjáték lesz az egész! Az alapos tervezés minden, nehogy aztán veszekedés legyen a vége!

4. Maradjunk az asztaloknál, a díszítésre már biztosan gondoltatok, de mivel tudnánk igazán meglepni vendégeinket? Az ásványvizes palackokra egyedi, az ifjú pár nevével ellátott vinyettákat rendelhetünk.

5. Nehezen oldódik a hangulat az asztaloknál? Ez a trükk azonnal összehozza az asztaltársakat: az esküvői menükártyából készítsünk kirakóst és szórjuk szét minden asztalon. Az asztalnál ülőknek rögtön együttműködésre lesz szükségük az összerakáshoz! Bármilyen fotót rányomtathatsz egy üres puzzlera, ha a baráti asztalra szeretnéd kitenni, akkor lehetnek régi képek a még bulizós korszakból, a család pedig örülni fog a fekete-fehér régi emlékeknek!

6. Nyár, meleg, napsütés, naplemente és.... szúnyogok!!!! A citronellás gyertyák szép gyertyatartóban dekoratívak, hangulatot termetenek es nem utolsósorban elriasztják a kellemetlen látogatókat. Ezen felül hasznos lehet jópár tubus szúnyogriasztó krémet illetve csípés esetére nyugtató gélt tartalékolni a vendégek számára. A gyerekekkel érkezők különösen hálásak lesznek, amiért Te aztán tényleg mindenre gondoltál!

7. Egy, akár egy pici sarokban berendezett Konfetti-bár egész biztosan vonzza majd a vendégeket, így tánc közben eláraszthatnak majd titeket a konfettifelhővel!

8. Reméljük, hogy a fotós jól végzi majd a dolgát!!! Még emlékezetesebbek lehetnek azonban a Titkos videószobában felvett felvételek!
Akár a szabadban is, rendezzünk be egy kis helyiséget, videókamerával. Ide akárki bemehet és senkitől sem zavartatva regisztrálhatja magát a jókívánságaival.
Főleg az est vége felé várhatóak érdekes és szórakoztat felvételek!

9. A szokásos vendégkönyv helyett elő a régi jó Polaroid fényképezőgéppel, készítsünk azonnali képet minden vendégünkről egyesével (vagy páronként) és ragasszuk rögtön az albumba! A képek mellé persze már írhatják is a jókívánságaikat.

10. A buli véget ért, a vendégsereget engedd útjára egy kreatív, jópofa, de mindenekfelett hasznos ajándékkal! A jópofa „Macskajaj-készlet” egy pici, szép zacskóba vagy dobozba összekészítve a másnap reggelt teszi elviselhetőbbé.

Hozzávalók: kis üveges izotóniás ital, csokis keksz, Aszpirin, szájvíz, nedves törlőkendők, kiegészítésnek lányoknak egy regeneráló arcmaszk, fiúknak egy doboz sör, esetleg belépő egy termálfürdőbe!

Sok boldogságot kíván a Rendezvényhelyszínek Honlapja!

Hasznosnak találta cikkünket?
Legyen Ön is Facebook közösségünk tagja, vagy ossza meg barátaival most!

Regisztráció nyereményjátékhoz:
Regisztrációval egyidejűleg elfogadom az Általános Felhasználási Feltételeket.