Rendezvényhelyszínek
Honlapja

A Rendezvény szakmai magazin, az egyetlen magyarországi szakmai kiadvány együttműködő partnere

  Nyitólap     Bemutatkozás     Kapcsolat  
English Deutsch
Helyszínek
Rendezvényhelyszínek
Konferenciahelyszínek
Rendezvényhajók


Legújabb tippjeink
Club Tihany Konferenciaközpont
Alfa Art Hotel***
ThermálHotel Harkány
Vital Hotel Nautis**** Superior
Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum
Balance Stúdió
Bercsényi Rendezvényház
Catering / Vendéglátás Rendezvénytechnika Fellépők, műsorok Aktuális ajánlatok Rendezvényhelyszíneknek!
Cannot display content.
Get Adobe Flash player
Cannot display content.
Get Adobe Flash player
Cannot display content.
Get Adobe Flash player
Keresés a Konferenciahelyszínek között
Helyszín neve: Város: Min. férőhely:
  Termek száma:
Helyszín jellege: Szálloda / szálláshely teremmel Múzeum Vendéglátó egység
  Rendezvényhajó Csarnok Színház / mozi
  Szabadtér Palota / kastély / kúria Konferencia-, rendezvényközpont
  Különterem
Catering kizárólagosság a helyszínen:
Saját parkoló:
Szálláslehetőség a helyszínen:
Találatok száma oldalanként:
A helyszín az alább megjelölt régió(k)ban legyen:
Régiók Részletes budapesti kereső
  
    Budapest
  Pest megye
  Észak-Magyarország
  Észak-Alföld
  Dél-Alföld
  Közép-Dunántúl
  Dél-Dunántúl
  Nyugat-Dunántúl
  Balaton

Kiemelt helyszín

MoM Rendezvényközpont MoM Rendezvényközpont
1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.
Minden szempontból óriási! 2000 négyzetméter beltéren, 3000 négyzetméter kültéren és ráadásként összesen 1450 négyzetméter vízfelület! Ez a MOM Rendezvényközpont, amely határtalan lehetőségeivel az egyik legjobb megoldást nyújtja ha igazán különleges rendezvényt szeretne.
A MOM Rendezvényközpontot a következő rendezvényekhez ajánljuk: konferencia, bál, gólyabál, sajtótájékoztató, céges party, termékbemutató, családi rendezvény, iskolai program, oktatás, gálavacsora, díjátadó, VIP party, divatbemutató, filmforgatás, sportverseny, sportnap.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt

Kiemelt helyszín

Experidance Ház Experidance Ház
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.
Az Experidance Ház Budapest előkelő környezetében, a diplomata negyed mellet, a Városligetben található. Kitűnő megközelíthetősége, ingyenes saját parkolója, hatalmas területe és végtelen lehetőségeket kínáló termei teszik közkedvelt helyszínné. Konferenciákhoz, céges rendezvényekhez, divatbemutatókhoz, gálavacsorákhoz, üzleti találkozókhoz, bálokhoz a lehető legjobb választás!
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Dráva Hotel Thermal Resort**** Dráva Hotel Thermal Resort****
7815, Harkány, Bartók Béla u. 1
Köszöntjük Önt a Villány hegység lábánál található, mediterrán klímájú városkában Harkányban.
Modern wellness szálloda a Dráva Hotel Thermal Resort**** Harkány szívében, az európai hírű gyógyvízzel szolgáló gyógyfürdő szomszédságában található.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Óbudai Rendezvényház Óbudai Rendezvényház
1036. Budapest, Hajógyári sziget 23796/32 hrsz.
A Rendezvényközpont a Hajógyári–szigeten helyezkedik el. Csodálatos, 40-50 éves platán fák, gondozott, meghitt, 3 hektáros parkunk gondoskodik a nyugodt, diszkrét és ünnepélyes helyszínről esküvői rendezvények alkalmával, illetve nyugodt, csendes helyszínt konferenciákhoz.A Rendezvényházban két légkondicionált terem várja vendégeket. A 300 m²-es Nagyterem és a 100 m²-es Kisterem egyaránt alkalmas a polgári szertartás, és az esküvői vacsora megrendezéséhez. A nagyterem vezérelhető, interaktív LED hangulatvilágítása egyedi színvilág kialakítását teszi lehetővé, mely fénydekoráció az esti buli alkalmával hangvezérelhető. A svédasztal és bárpult kialakítás, megvilágítása egyedivé teszi a terem hangulatát.
Az esküvői szertartás ideális helyszíne jó idő esetében a Óbudai Rendezvénypark ősfás parkja, rossz idő esetében Rendezvényházunk kis termét tudjuk ajánlani.
Vállalati rendezvények és konfernciák számára szintén ideális helyszín. A rendezvényház termei a legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Autoexpom1 Autoexpom1
2040 Budaörs, Budapark, Keleti u. 1.
Az AutoExpoM1 hatalmas csarnokai akár igazán nagy létszámú céges rendezvények befogadásával mutatják meg képességeiket. A fehér falak remek lehetőséget biztosítanak a dekorálásnak. A páratlan méretű rendezvénytermek önmagukban is képesek megfelelni egy konferencia vagy divatbemutató valamennyi helyiség-elvárásának, de lehetőség nyílik az események térbeli csoportosítására is.
Hatalmas parkolója 350 gépkocsi befogadására alkalmas - ezzel sem kell törődnie. Szabadtéri környezete egyéb lehetőségeket is kínál.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Anna Grand Hotel**** Wine&Vital Anna Grand Hotel**** Wine&Vital
8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1.
Az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó vagy családi összejövetel lebonyolítására egyaránt alkalmas.
A 200 éves múltra visszatekintő szálloda épületében, a plenáris teremként használható bálterem mellett, 6 kisebb konferenciaterem is kialakításra került.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Várkert Bazár Multifunkcionális Rendezvényterem Várkert Bazár Multifunkcionális Rendezvényterem
1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.
A multifunkcionális rendezvényterem technikai adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas konferenciák, termékbemutatók, gálavacsorák, divatbemutatók, kiállítások, bálok, színházi és koncert előadások, de akár családi rendezvények és filmforgatások lebonyolítására is.
A rendezvényterem ötvözi az Ybl Miklós által tervezett eredeti épületelemeket a mai kor legmodernebb építészeti vívmányaival.
A 900 nm-es rendezvényterem falait feketére festett, apró ledlámpákat magába foglaló akusztikus faburkolat borítja, a terem komolyságát a színes üléses mobil lelátó töri meg. A ledfal az adott rendezvény stílusához illeszkedően programozható.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR
6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.
Szállodánkban 400 fõs étterem, számos konferencia- és szekcióterem (50-450 fõig), valamint Szegeden egyedülálló kertünk kiválóan alkalmas magas színvonalú konferenciák, rendezvények és kerti partyk lebonyolítására. A remek étteremben a kulináris élvezetekről világbajnoki aranyérmes és olimpiai ezüstérmes séf gondoskodik.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ
9400 Sopron, Liszt Ferenc utca 1.
Jó hozzánk eljönni! - Több, mint 10 éve a konferencia piacon a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ! Sopron belvárosában 40-600 fő befogadására alkalmas rendezvénytermeinkkel várjuk kedves vendégeinket. Termeink előcsarnokában lehetőség nyílik a konferenciákat kísérő kiállítások megrendezésére, vagy akár vendéglátói szolgáltatások lebonyolítására. Az épület modern technikai felszereltségével (tolmácstechnika, vizuáltechnika, hangtechnika), megbízható és szakképzett munkatársaival áll a belföldi és nemzetközi kongresszusokat szervezők részére.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
ThermálHotel Harkány ThermálHotel Harkány
7815 Harkány, Járó József u. 1.
THERMÁLHOTEL HARKÁNY-RENDEZVÉNYKÖZPONT

Szeretne cége alkalmazottainak továbbképzést tartani? Szeretné megköszönni dolgozóinak az egész éves munkájukat? Esetleg partnereit hívná meg egy vevőtalálkozóra?

Szállodánkban komplett, személyre és cégre szabott miceszolgáltatásokkal in- és outdoor programmokkal állunk az Ön rendelkezésére.

Írja meg nekünk igényét és mi elkészítjük a speciálisan az Ön cégére szabott ajánlatunkat odafigyelve a legapróbb részletekre is.
A mai gazdasági helyzetben minden eddiginél fontosabb a tökéletes ár-érték arány, a cégek sokszor kevesebb szolgáltatással, kedvező árfekvésben keresnek helyszínt rendezvényük lebonyolításához illetve széleskörű szolgáltatásokat rendelnek színes programokkal.
Mi pontosan ez okból minden ajánlatkérést egyedileg dolgozunk fel, kizárólag az Ön igényeit szem előtt tartva. Mindenre van megoldásunk.

A 2015-ös évben céges partnereink részére ajándék programot biztosítunk amennyiben legalább 1 éjszaka szállást és 2 étkezést rendel minimum 30 fő részvételével.


Programjaink:
- Outdoor tréningek,
- Falusi vetélkedők:
Ez a csapatépítésünk egy igazán jó hangulatú és vidám program, amelynek keretében a résztvevők különféle humoros, népi játékokban mérhetik össze ügyességüket. A hordólovaglástól a patkódobásig, a szalmabála gördítéstől a tojásevő versenyig számos feladat várja a szórakozni vágyókat. A valódi falusi mulatsághoz természetesen elengedhetetlenek a finom, magyar borok,étkek és természetesen az igazi autentikus környezet.
- Szüreti programok, disznótor és falusi mulattság
Az őszi-téli hónapok szintén remek alkalmat nyújtanak a csapatépítésekhez. Magyarország híres borvidékén,Villányban hamisítatlan falusi környezetben lehetünk részesei a szőlő szüretelésének, Márton napi vigasságoknak, vagy akár egy jó hangulatú disznóvágásnak. A pincészetek közreműködésével végigkövethetjük a szőlő útját a tőkéktől egészen a pohárig, miközben a csapat maga is részt vesz a következő évi bor elkészítéséhez. A szüretelés vagy a disznóvágás munkálatait követően bőséges, falusi lakoma és színvonalas borkóstoló várja a résztvevőket.
- Lovas kocsis túra
Akár egy kellemes sétakocsikázáshoz, akár egy élvezetes borkóstoláshoz ajánljuk lovas kocsis túráinkat. A program keretében a közelmúlt falusi hangulatát idézzük fel, és így járjuk be környező vidékeket.
- Íjászkodás és célba lövés egyéb honfoglalás kori fegyverekkel: A magyar hagyományok felelevenítéséből nem maradhatnak ki honfoglaló őseink tradicionális fegyvereinek kipróbálása sem. A program résztvevői íjjal lőhetnek, lándzsával és hajító kereszttel dobhatnak célba, gyakorolhatják a karikás ostor használatát. Igény esetén kardvívásoktatást tartunk a csoport számára.
-Lovaglás: Akik életükben először szeretnék kipróbálni a lovaglást, vagy éppen már évek óta hódolnak a lovas élet szépségeinek, nekik nyújtunk lehetőséget a kikapcsolódásra ezzel a programmal. Gyönyörű és barátságos lovakkal, segítőkész lovászokkal várunk minden érdeklődőt.
- Borkóstolás
6-os borsorral és hozzá passzoló menüsor segítségével ismerhetik meg a hazai borok színes világát, mely egy igazi gasztroélmény. Igény esetén bemutatjuk a borkészítés, bortermelés folyamatát, a borkóstolás mikéntjét és hogyanját. Nagyobb létszám esetén lehetőség van rá, hogy egy pincészet borainak kóstolását személyesen a gazda mutassa be.
Illetve a tréning tematikájától függően lehetőség van játékos, interaktív borkóstolásra, boros „ki mit tud”-ra, egyéb vetélkedőkre a borok világában igény esetén oklevéllel illetve más díjakkal.
- Élményfőzés
A céges programok közkedvelt eleme az élményfőzés, ahol a résztvevők csapatokban mérhetik össze főzési tudásukat. A rendkívül jó hangulatú főzés felejthetetlen élményt jelent a munka világából kiszabadulni vágyók számára. A program során csapatokat alkotunk, amelyek egymással versenyezve fogják elkészíteni az aznapi vacsorát. A résztvevők a tűzrakástól kezdve az alapanyagok előkészítésén át a gusztusos tálalásig mindent maguk végeznek el, serénykedésüket pedig egy profi séf felügyeli majd, aki tanácsaival segíti a csapatokat a minél ízletesebb ételek elkészítésében.
- Édességkészítés
Igen kedvelt programkülönlegességünk a kézzel történő édességkészítés, amely kreatív alkotás élményét az édes ízek élvezetével köti össze. Profi édesség mestereink ötleteket adnak a koncepciókhoz, és segítséget a megvalósításhoz. Az egyedi műalkotásokat versenyre bocsájtjuk, és egy szakmai zsűri értékeli azokat. A program végén a saját kezűleg elkészített édességek természetesen elfogyaszthatóak.

Szállodánk exkluzív szolgáltatása:
A „Harkányi Gyógyvíz”!

A ThermálHotel vendégeként anélkül élvezhetik a méltán világhírű gyógyvizünk minden előnyét, hogy komfortzónájukból kilépve. el kellene hagyniuk a hotel területét.
Kültéri és beltéri gyógyvizes medencéink, szakképzet személyzetünk, kúráink, masszázsaink és egyéb kezeléseink mind beépíthetőek a különböző rendezvénycsomagokba.
Hogyan kapcsolódik a harkányi gyógyvíz a céges tréningek bármelyik formájához?
A válasz egyszerű, vizünk számtalan előnyei közt bújik meg:
Rendkívül hatékony stresszoldó, ellazít és kikapcsol. Igazi alternatív gyógyír a menedzserbetegségekre.
Összefoglalva tehát a ThermálHotel Harkány egyedülállóan komplex módon kapcsolja össze a desztináció minden előnyét.
A térség világhírű borai, az Ormánság autentikája ,az élő természet, a gyógyvíz erejének összegsége nem csak a pillanat élményét ígéri és adja, hanem ugyanúgy szükséges a lelki és fizikai megújuláshoz illetve elengedhetetlen a kreatív alkotáshoz és a hosszú távú magas teljesítményhez.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
1/9  | Következő oldal  | Utolsó oldal
Legújabb szolgáltatók
MoM Rendezvényközpont
Experidance Ház
Panoráma Wellness Apartman Hotel****
Anker Business Center
Kiválasztott szolgáltatók:
Nincs kiválasztva senki.
Kiemelt ajánlataink
Gokart Hotel****Kecskemét
2012. szeptemberben nyitott magas színvonalú 4 csillagos szálloda 3 különteremmel, mely a városközponttól nem messze található.
Ideális helyszín konferenciák, tréningek, csapatépítő rendezvények lebonyolítására.
Részletek

Alfa Art Hotel***
Kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton szeretettel várja Önt szállodánk, az Alfa Art Hotel***.
Részletek

Hotel Makár Sport&Wellness ****/***
Pécs egyetemi városrészében, a Szívklinika és a PTE új, Szentágothai János Kutató Központjának szomszédságában található a szálloda.
Részletek
Hírlevél feliratkozás
Hírlevél
Töltse le a Sikeres
Rendezvény Titka E-bookot,
továbbá 2 videó
tanulmányunkat a profi
rendezvényszervezésről.

 
   
 
© Copyright rendezvenyhelyszinek.hu 2001-2015   HELYSZÍNEK | AKTUÁLIS AJÁNLATOK | CIKKEK, HÍREK | GYIK |
 
Rendezvény-keresők Helyszín típusok Felhasználói segítség Rólunk