Rendezvényhelyszínek
Honlapja

online helyszín-adatbázis

  Nyitólap     Bemutatkozás     Kapcsolat  
English Deutsch
Rendezvényvarázsló
Rendezvényhelyszínek
Konferenciahelyszínek
Rendezvényhajók
Catering / Vendéglátás
Rendezvénytechnika
Fellépők, műsorok
Rendezvényhelyszínek
Szálloda Szálloda
Csarnok Csarnok
Palota, kastély Palota, kastély
Rendezvényhajó Rendezvényhajó
Szabadtér
Legújabb tippjeink
Alfa Art Hotel***
Gerbeaud Ház
Valent Collection
PALLAVICINI Kastélyszálloda
Jégpalota
Center Konferencia Központ
Terminal 1 Airport Event Center
Benczúr Hotel***
Hunguest Hotel Erkel***/****
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Aktuális ajánlatok Cikkek, hírek RendezvényszervezésMédiaajánlat GYIK
Legújabb szolgáltatók
Budai Hotel***
HuNKuN Táncegyüttes
Élőszobor & Pantomim produkciók
Bourbon Party Service
Találja meg az ideális helyszínt - Válassza ki, milyen szolgáltatást keres!
Rendezvényhelyszínek
Rendezvényhelyszínek
Catering / Vendéglátás
Catering / Vendéglátás
Rendezvénytechnika
Rendezvénytechnika
Fellépők, műsorok
Fellépők, műsorok
Cannot display content.
Get Adobe Flash player
Cannot display content.
Get Adobe Flash player
Cannot display content.
Get Adobe Flash player
Keresés a Konferenciahelyszínek között
Helyszín neve: Város: Min. férőhely:
  Termek száma:
Helyszín jellege: Szálloda / szálláshely teremmel Múzeum Vendéglátó egység
  Rendezvényhajó Csarnok Színház / mozi
  Szabadtér Palota / kastély / kúria Konferencia-, rendezvényközpont
  Különterem
Catering kizárólagosság a helyszínen:
Saját parkoló:
Szálláslehetőség a helyszínen:
Találatok száma oldalanként:
A helyszín az alább megjelölt régió(k)ban legyen:
Régiók Részletes budapesti kereső
  
    Budapest
  Pest megye
  Észak-Magyarország
  Észak-Alföld
  Dél-Alföld
  Közép-Dunántúl
  Dél-Dunántúl
  Nyugat-Dunántúl
  Balaton

Kiemelt helyszín

Budai Hotel*** Budai Hotel***
1121 Budapest, Rácz Aladár út 45.
Szeretné megtalálni a legmegfelelőbb budapesti rendezvényhelyszínt a lehető legkevesebb utánajárással? Jó helyen jár! A Budai Hotelben 1996 óta már 250 céges rendezvényt és 228 esküvőt rendeztek. A XII. kerületi hotel zöldövezetben, csendes, elegáns környezetben fekszik. A teraszról lenyűgöző panoráma tárul a vendégek elé. Közvetlenül a hotel előtt ingyenesen tudnak parkolni. A Wifi ingyenes a hotel teljes területén. A résztvevőknek szállást is tudunk biztosítani. A bérelhető termek az alábbi célokra alkalmasak: konferenciaterem bérlés, esküvő helyszín, tréning helyszín, előadóterem, árubemutató, születésnapi buli, céges buli, keresztelő, bankett, osztálytalálkozó, általános terembérlés, céges rendezvényhelyszín. Egyedi igényeket, kéréseket is meg tudunk valósítani.

Minden rendezvényhez ingyenesen biztosítjuk:
Wifi, internet, CD/DVD lejátszó, Dobogó, Flipchart, Információs asztal, Információs tábla, Írásvetítő, Öltöző, Ruhatár, TV, Vetítővászon, Biztonsági őrzés, lift, mosdóhasználat, parkolás közvetlenül a hotel előtt, terasz használata szünetekben (amennyiben szabad).

Kérhető extra díj ellenében: hordozható projektor, hostess szolgálat, DJ, zenekar, hang- és fénytechnika, fénymásolás, scannelés, nyomtatás, meghívó, szóró- és sajtóanyag készítése, reklámajándék, regisztráció, dekoráció, virágdíszek, masszázs.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Művészetek Háza Gödöllő Kulturális és Konferenciaközpont	Művészetek Háza Gödöllő Kulturális és Konferenciaközpont
2100 Gödöllő, Szabadság út 6.
A mind külsejében mind funkciójában megújult Művészetek Háza fél éven át volt helyszíne az Európai Uniós miniszteri üléseknek. A kor elvárásainak megfelelő technikai háttér, igényes belső kialakítás és tetszőlegesen osztható terek biztosítják a rendezvények legmagasabb szintű megvalósítását. Közel 400 fős színháztermünk, 230 főt befogadó konferenciatermünk és különböző méretű rendezvénytermeink ideális helyszínt biztosítanak konferenciák, céges és üzleti események, tréningek lebonyolítására.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Gotth’ ART Wellness & Conference Hotel**** Superior Gotth’ ART Wellness & Conference Hotel**** Superior
9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3B
AZ ŐRSÉG ELSŐ NÉGYCSILLAGOS SZÁLLODÁJA…
Szentgotthárd központjában kényelmes szobákkal, családi lakosztályokkal, magas szinten felszerelt konferencia termeivel, elegáns és meghitt éttermekkel, mediterrán hangulatú wellness és egészségügyi központtal, uszodával, mintegy 1500 m2 vízfelülettel, különleges csúszdákkal, pezsgőfürdőkkel, szaunákkal, gőzfürdőkkel, aromakabinokkal, sportolási lehetőségekkel, gyógy- és wellness kezelésekkel várja vendégeit.
A szálloda hangulatát a letisztult stílus és a modern művészet harmonikus kombinációja jellemzi. Ezt a szellemet tükrözi a szálloda belsőépítészete is, melyben a modern jelleg izgalmasan egészíti ki az időtlen kultúra sajátságos elemeit.

KÉNYELMES ÁGYAK, TÁGAS SZOBÁK, CSODÁS KILÁTÁS…
A szálloda mind a 148 szobája könnyed eleganciájú bútorokkal, izgalmas színekkel, az “art” hangulatnak megfelelő művészi alkotásokkal, kényelmes ágyakkal, modern fürdőszobával várja vendégeit.
A különböző szobatípusok között lehet elrendezésbeli különbség, a szobatípusok egymással változatosan variálhatóak, sok esetben a szobák egymással összenyithatóak – kielégítve ezzel a speciális, családi igényeket. A szállodában valamennyi szoba nemdohányzó.
A lobbyban ingyenes internet csatlakozási lehetőség (WiFi), a szobákban, használati díj mellett szélessávú internet csatlakozási pontok érhetőek el.

RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIA…
A kis, közepes, nagy rendezvények sikeres megvalósítását összesen 500 fős konferenciakapacitásunk és szakértő munkatársaink garantálják. Mindhárom konferenciatermünket a legmodernebb technikával szereltük fel, a három teremből 2 szekcionálható.
A szálloda építészeti jellegének és hatalmas parkjának köszönhetően nemcsak a konferenciák, meetingek, szemináriumok, hanem a csapatépítő táborok, illetve családos rendezvények részére is különleges helyszínt, valamint szolgáltatásokat kínál.

A SZÁLLODÁBAN IGÉNYBE VEHETŐ SPA & WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK…
Az egész évben működő animációs termálpark komplex szolgáltatást, tökéletes kikapcsolódást és regenerálódást nyújt az ideérkező családok számára.
A fürdő egyedülálló mediterrán hangulatát a pálmafák, egzotikus növények és a velük szoros összhangban kialakított természetes kőburkolatok biztosítják. Az élményfürdő üvegkupolája alatt a januári télben is mediterrán tavasz van!
A fürdő a valódi spa, wellness- és gyógyfürdők minden igényt kielégítő luxus szolgáltatásait és magas színvonalú élő animációt biztosít kedves vendégei számára. Mintegy 1500 m2 vízfelületével, különleges csúszdáival, pezsgőfürdőivel, szaunáival, szauna parkkal, sportolási lehetőségekkel, gyógy- és wellness kezelésekkel várja vendégeit.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Alfa Art Hotel*** Alfa Art Hotel***
1039 Budapest, Királyok útja 205.
Kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton szeretettel várja Önt szállodánk, az Alfa Art Hotel***.

A szálloda 42 légkondicionált szobájában telefon, TV, minibár, internet elérés, szobai széf, újonnan berendezett fürdőszoba található. Hazai és nemzetközi specialitásokat kínáló étterem és terasz szolgálja vendégeink kényelmét. Az öt korszerűen kialakított, modern technikával felszerelt légkondicionált, többfunkciós konferencia ill. rendezvényterem kiváló lehetőséget kínál szakmai továbbképzések, tréningek megrendezésére.

Családok, baráti társaságok, összejövetelek, esküvők és bankettek kellemes helyszíneként is ajánljuk szállodánkat.

A hotelhez tartozik egy 12.000 m2-es kert, mely kiválóan alkalmas sportolásra, pihenésre, csapatépítő programokra.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Hotel Kulturinnov Hotel Kulturinnov
1014 Budapest, Szentháromság tér 6.
A Magyar Kultúra Alapítvány épülete a Budai Várban, a Mátyás-templom szomszédságában, a Szentháromság téren található. Az 1904-ben, eredetileg Pénzügyminisztériumnak készült, neogót stílusú épület fennállása óta mindig mozgalmas események színhelye. Az 1980-as évekig, a mai díszteremben működött a Várklub, itt játszott az Illés, Echo, Omega, Nautilus zenekar, a bárban a Sakál Vokál.

2008-ban az Alapítvány díszlépcsőházának kerengő részét, 2009. január 8-március 31. között az aulát restauráltuk. Köszönet, hogy a Nemzeti Kulturális Alap Műemléki és Régészeti Szakmai Kollégiuma, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal és a „Budapest Bank Budapestért” Alapítvány támogatásával, saját erőforrások, kapcsolatok igénybe vételével, Herling Zsuzsanna festő-restaurátor vezetésével, sikerült felújítani a teljes díszlépcsőházunkat. A második világháború óta először, most az eredeti állapotot állítottuk helyre: a krémszínű falakon, a bordák mentén, növényi ornamentikájú díszítő festés motívumai láthatók.

Remek helyszín hazai és nemzetközi konferenciákra, egyéb rendezvényekre.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Abacus Business & Wellness Hotel****superior Abacus Business & Wellness Hotel****superior
2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
Az ABACUS Hotel az üzleti és szellemi élet ösztönzésében a tudás és a tudatosság eszközeivel vállal szerepet.

A konferenciatermek és szolgáltatások meghatározó eleme az intelligens technológia. 300 négyzetméteres bálterem, négy szekcióterem, VIP tárgyaló és IPTV technológia áll a vállalati vendégek rendelkezésére. A rendezvények szakmai megtervezéséért és lebonyolításáért a hotel professzionális rendezvényszervező csapata felel.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Királyi Borház és Pincemúzeum Királyi Borház és Pincemúzeum
1014 Budapest, Szent György tér, Nyugati sétány
A Királyi Borház és Pincemúzeumot a Budai Vár impozáns környezete már magában különlegessé teszi, igazi egyedisége azonban múltjában, történetiségében rejlik, hiszen termeit a középkortól a XIX. század közepéig működő borospincék folyosói, kazamatái alkotják.
A Borház lehetőséget biztosít nagyobb létszámú csoportok számára is rendezvényeik megtartására. 90 fős lovagtermünkben, 60 fős pezsgő- és konferenciatermünkben lehetőség van szakmai bemutatók, előadások, konferenciák, borkóstolások, vagy akár étkezéssel egybekötött céges rendezvények lebonyolítására, amihez teljes technikai felszerelést (fény-, hangtechnika, kivetítő vászon, stb.) tudunk biztosítani.
Zártkörű rendezvények esetében lehetőség van a Királyi Borház és Pincemúzeum
egészét vagy egyes termeit, valamint belső udvarát is kibérelni.
Csoportjaink számára igény szerint különböző típusú élőzenét is biztosítunk. A
rendezvényeken fogyasztásra kerülő borok típusa és az ebéd-, vagy vacsoramenük
(amelyeket catering rendszerben tudunk biztosítani) előzetes megegyezés alapján
kerülnek vendégeink igényeinek megfelelően összeállításra.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Vogue Hajó Restaurant Café Vogue Hajó Restaurant Café
1137 Budapest Újpesti Alsó Rakpart 1. (Szent István park alatt a Dunán)
Kiemelkedően jó hangulat 700 nm-en, átlátható szintekkel két szinten, három fűthető terasszal, melyek egyszerre több rendezvény párhuzamos bonyolítását is lehetővé teszik. A gördülékeny lebonyolításra garancia a 12 éves rendezvényes múlt valamint az étteremhajó külön rendezvény-engedélye.

A Vogue Magyarországon egyedülálló módon a legmodernebb hangtechnikával rendelkezik, amely rendezvény esetén bérleti díj felszámolása nélkül vehető igénybe.

A hajón 250 nm-es tánctér, remek zene és 35 nm-es színpad áll a szórakozni vágyók rendelkezésére, míg a gasztronómiai élményekről az egyedülálló ételválasztékot kínáló konyha, külső-belső grill gondoskodik.

Nyitvatartás:
Hétfő-Kedd-Szerda: Zárva
Csütörtök-Péntek: 14-22:30
Szombat-Vasárnap: 12-23
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Nemeskéri-Kiss kúria Nemeskéri-Kiss kúria
2131 Göd, Nemeskéri u. 33.
A Nemeskéri-Kiss kúria Göd és környékének legszebb rendezvényi helyszíne az 1700-as években épült klasszicista stílusú, műemlék épület, amelyet egy 3 hektáros gondozott őspark vesz körül.
Több rendezvényterem és két étterem áll vendégeink rendelkezésére a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Highland Golf Club & Academy Highland Golf Club & Academy
1224 Bp, Dózsa György út 99-103.
A club alapvető célja egy olyan Meeting Point megteremtése, ahol hazai és külföldi üzletemberek kellemes környezetben vitathatják meg aktuális ügyeiket, hozhatnak tető alá megállapodásokat és szerződéseket.

A golf több mint százéves sikertörténetének hátterében az a semmi máshoz nem hasonlítható szellemiség és stílus áll, ami a világ minden táján segítséget nyújt üzleti és baráti kapcsolatok építéséhez és ápolásához.

A Budapest Highland Golf Club & Academy kivételes arculata jól illeszthető a piacvezető cégek marketing és PR koncepciójába.
- Különleges helyszín sajtótájékoztató szervezéséhez
- Alkalmas csapatépítő tréningek lebonyolításához
- Kellemes partner és ügyfél, vagy akár dolgozói partik megrendezéséhez
- Hatvan fős konferencia terme cég- és termék bemutatók megvalósítását teszi lehetővé
- Mediterrán stílusú, teraszos éttermében üzleti és baráti vacsorák szervezhetők.

Az örök megújulás és a hagyományok tisztelete a golfjáték és az üzleti élet sikerének receptjei. Klubunk az egyetlen helyszín a fővárosban, ahol méltó körülmények között találkozhatnak üzletemberek a golffal.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
1/17  | Következő oldal  | Utolsó oldal
Belépés
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztráció!
Kiválasztott szolgáltatók:
Nincs kiválasztva senki.
Hírlevél feliratkozás
Hírlevél
Töltse le a Sikeres
Rendezvény Titka E-bookot,
továbbá 2 videó
tanulmányunkat a profi
rendezvényszervezésről.
Alföld Balaton Budapest Debrecen Dunántúl Pest megye esküvő-ajánlat konferenciaközpont különterem rendezvény-ajánlat szabadtér szálloda Észak-Magyarország étterem

 
   
 
© Copyright rendezvenyhelyszinek.hu 2001-2014   HELYSZÍNEK | AKTUÁLIS AJÁNLATOK | CIKKEK, HÍREK | GYIK |
 
Rendezvény-keresők Helyszín típusok Felhasználói segítség Rólunk