Rendezvényhelyszínek
Honlapja

A Rendezvény szakmai magazin, az egyetlen magyarországi szakmai kiadvány együttműködő partnere

  Nyitólap     Bemutatkozás     Kapcsolat  
English Deutsch
Helyszínek
Rendezvényhelyszínek
Konferenciahelyszínek
Rendezvényhajók


Legújabb tippjeink
Club Tihany Konferenciaközpont
Alfa Art Hotel***
ThermálHotel Harkány
Vital Hotel Nautis**** Superior
Vasarely Múzeum
Balance Stúdió
Catering / Vendéglátás Rendezvénytechnika Fellépők, műsorok Aktuális ajánlatok Rendezvényhelyszíneknek!
Cannot display content.
Get Adobe Flash player
Cannot display content.
Get Adobe Flash player
Cannot display content.
Get Adobe Flash player
Keresés a Konferenciahelyszínek között
Helyszín neve: Város: Min. férőhely:
  Termek száma:
Helyszín jellege: Szálloda / szálláshely teremmel Múzeum Vendéglátó egység
  Rendezvényhajó Csarnok Színház / mozi
  Szabadtér Palota / kastély / kúria Konferencia-, rendezvényközpont
  Különterem
Catering kizárólagosság a helyszínen:
Saját parkoló:
Szálláslehetőség a helyszínen:
Találatok száma oldalanként:
A helyszín az alább megjelölt régió(k)ban legyen:
Régiók Részletes budapesti kereső
  
    Budapest
  Pest megye
  Észak-Magyarország
  Észak-Alföld
  Dél-Alföld
  Közép-Dunántúl
  Dél-Dunántúl
  Nyugat-Dunántúl
  Balaton

Kiemelt helyszín

MoM Rendezvényközpont MoM Rendezvényközpont
1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.
Minden szempontból óriási! 2000 négyzetméter beltéren, 3000 négyzetméter kültéren és ráadásként összesen 1450 négyzetméter vízfelület! Ez a MOM Rendezvényközpont, amely határtalan lehetőségeivel az egyik legjobb megoldást nyújtja ha igazán különleges rendezvényt szeretne.
A MOM Rendezvényközpontot a következő rendezvényekhez ajánljuk: konferencia, bál, gólyabál, sajtótájékoztató, céges party, termékbemutató, családi rendezvény, iskolai program, oktatás, gálavacsora, díjátadó, VIP party, divatbemutató, filmforgatás, sportverseny, sportnap.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt

Kiemelt helyszín

Experidance Ház Experidance Ház
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.
Az Experidance Ház Budapest előkelő környezetében, a diplomata negyed mellet, a Városligetben található. Kitűnő megközelíthetősége, ingyenes saját parkolója, hatalmas területe és végtelen lehetőségeket kínáló termei teszik közkedvelt helyszínné. Konferenciákhoz, céges rendezvényekhez, divatbemutatókhoz, gálavacsorákhoz, üzleti találkozókhoz, bálokhoz a lehető legjobb választás!
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Kincsem Lovaspark Kincsem Lovaspark
2711 Tápiószentmárton, Sőregi út 1.
A Lovaspark egyedülálló helyszín meetingek, tréningek, konferenciák, vevőtalálkozók, termékbemutatók, vagy vállalati, családi napok lebonyolítására. A parkhoz tartozó mintegy ezerhektáros területen található az Attila domb, amely gyógyító energiájáról vált híressé.
Igény esetén bemutatók, kulturális programok: néptánc műsor, lovasbemutató, pásztorkutyás bemutató stb.
Bármilyen rendezvény megszervezésére ideális helyszín a Kincsem Lovaspark, legyen az esküvő, céges rendezvény, kongresszus, bemutató, kiállítás, gyermek program,stb.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Egri Korona Borház és Wellness Hotel Egri Korona Borház és Wellness Hotel
3395 DEMJÉN, HRSZ. 0183/5
Az Egri Korona Borház és Wellness Hotel Egerszalók és Demjén mellett, Budapesttől mindössze egy órás utazótávolságra, egy kétszázhetven hektáros szőlőbirtok közepén, az egerszalóki és demjéni fürdő szomszédságában található.
A Magyarországon szinte egyedülálló technológiájú borászati vállalkozás nemcsak magas minőségű borok előállításával foglalkozik, hanem – hasonlóan a francia chateaukhoz, vagy az ausztrál winerykhez – borkóstolók és nívós szakmai rendezvények lebonyolítását, a bor- és wellness turizmus felvirágoztatását tűzte ki célul.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Kék Duna Wellness Hotel**** Kék Duna Wellness Hotel****
2300 Ráckeve, Dömsödi út 1/a
A hotelben több helyszínen várjuk konferenciázni vágyó Kedves Vendégeinket. A 108 m2-es korszerűen felszerelt, természetes megvilágítással rendelkező, 80 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, igény szerint eltolható, hangszigetelt falakkal a terem három egyenlő részre osztható, így tökéletes helyszíne lehet konferenciák, bankettek vagy fogadások mellett vállalati tréningek megtartására is. Újonnan épült 108 m2-es, 54 m2-es, valamint 30 m2-es konferenciatermeink, szekciótermeink, a hangulatosan kialakított különleges növényekkel díszített Pálmakert mellett találhatóak, amely a konferenciák közötti szünetekben hangulatos kikapcsolódást tesz lehetővé. Termeink külön szekciótermenként, vagy egybe nyitva, külön helyiséges rendezvényteremként is használható.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior
3233, Mátraháza
A céges rendezvények, konferenciák, tréningek és továbbképzések szervezői igyekeznek olyan rendezvényhelyszínt keresni, ami könnyen megközelíthető, és a mai kor valamennyi konferenciaszolgáltatását kínálja a résztvevőknek, sőt még annál is többet, a nap végén aktív kikapcsolódási, ellazulási lehetőséget. A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior az M3-as autópályától mindössze 20 km-re, gyönyörű erdei környezetben található 710 méteres magasságban, Mátraházán.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Fogadó az Öreg Préshez Fogadó az Öreg Préshez
8060 Mór, Arany János u. 4.
Mór város központjában, egy csendes, nyugalmas kis utcában található tájjellegű fogadónk. 300 éves ennek a kis utcának a története, ahol ezek a házak az elsők között épültek. A XVII. századi parasztházak egykor egy jómódú parasztgazda tulajdonában álltak.


Ha ma belépünk az udvarba, még mindig láthatjuk az egykori istálló jelképes bejáratát, a hosszú gangos folyosókat, a 3 zárt parasztudvarban található kutat és kemencét, melyet igyekeztünk abban a formátumban visszaépíteni, ahogy azok eredetileg is kinéztek. Ahol lehetett visszafalazták az 1700-as évekből származó agyagtéglákat.

A főépületek eredeti használatuknak megfelelően gangos bejáratok, konyhák, szobák, fürdőszobák alkotják az apartmanokat. A keresztben álló, lovaskocsival átjárható csűrökben került kialakításra a többi szoba, a reggeliző, a szauna, a szolárium ill. a konferenciaterem.

Tréningekhez, konferenciákhoz és egyéb üzleti megbeszélésékhez kitűnően felszerelt konferenciatermekkel,
zavartalan környezetben várjuk kedves Vendégeinket
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
ThermálHotel Harkány ThermálHotel Harkány
7815 Harkány, Járó József u. 1.
THERMÁLHOTEL HARKÁNY-RENDEZVÉNYKÖZPONT


Szeretne cége alkalmazottainak továbbképzést tartani? Szeretné megköszönni dolgozóinak az egész éves munkájukat? Esetleg partnereit hívná meg egy vevőtalálkozóra?

Szállodánkban komplett, személyre és cégre szabott miceszolgáltatásokkal in- és outdoor programmokkal állunk az Ön rendelkezésére.

Írja meg nekünk igényét és mi elkészítjük a speciálisan az Ön cégére szabott ajánlatunkat odafigyelve a legapróbb részletekre is.
A mai gazdasági helyzetben minden eddiginél fontosabb a tökéletes ár-érték arány, a cégek sokszor kevesebb szolgáltatással, kedvező árfekvésben keresnek helyszínt rendezvényük lebonyolításához illetve széleskörű szolgáltatásokat rendelnek színes programokkal.
Mi pontosan ez okból minden ajánlatkérést egyedileg dolgozunk fel, kizárólag az Ön igényeit szem előtt tartva. Mindenre van megoldásunk.

A 2015-ös évben céges partnereink részére ajándék programot biztosítunk amennyiben legalább 1 éjszaka szállást és 2 étkezést rendel minimum 30 fő részvételével.


Programjaink

Outdoor tréningek

Falusi vetélkedők

Ez a csapatépítésünk egy igazán jó hangulatú és vidám program, amelynek keretében a résztvevők különféle humoros, népi játékokban mérhetik össze ügyességüket. A hordólovaglástól a patkódobásig, a szalmabála gördítéstől a tojásevő versenyig számos feladat várja a szórakozni vágyókat. A valódi falusi mulatsághoz természetesen elengedhetetlenek a finom, magyar borok,étkek és természetesen az igazi autentikus környezet.

Szüreti programok, disznótor és falusi mulattság
Az őszi-téli hónapok szintén remek alkalmat nyújtanak a csapatépítésekhez. Magyarország híres borvidékén,Villányban hamisítatlan falusi környezetben lehetünk részesei a szőlő szüretelésének, Márton napi vigasságoknak, vagy akár egy jó hangulatú disznóvágásnak. A pincészetek közreműködésével végigkövethetjük a szőlő útját a tőkéktől egészen a pohárig, miközben a csapat maga is részt vesz a következő évi bor elkészítéséhez. A szüretelés vagy a disznóvágás munkálatait követően bőséges, falusi lakoma és színvonalas borkóstoló várja a résztvevőket.

Lovas kocsis túra
Akár egy kellemes sétakocsikázáshoz, akár egy élvezetes borkóstoláshoz ajánljuk lovas kocsis túráinkat. A program keretében a közelmúlt falusi hangulatát idézzük fel, és így járjuk be környező vidékeket.


Íjászkodás és célba lövés egyéb honfoglalás kori fegyverekkel
A magyar hagyományok felelevenítéséből nem maradhatnak ki honfoglaló őseink tradicionális fegyvereinek kipróbálása sem. A program résztvevői íjjal lőhetnek, lándzsával és hajító kereszttel dobhatnak célba, gyakorolhatják a karikás ostor használatát. Igény esetén kardvívásoktatást tartunk a csoport számára.

Lovaglás
Akik életükben először szeretnék kipróbálni a lovaglást, vagy éppen már évek óta hódolnak a lovas élet szépségeinek, nekik nyújtunk lehetőséget a kikapcsolódásra ezzel a programmal. Gyönyörű és barátságos lovakkal, segítőkész lovászokkal várunk minden érdeklődőt .

Borkóstolás
6-os borsorral és hozzá passzoló menüsor segítségével ismerhetik meg a hazai borok színes világát, mely egy igazi gasztroélmény. Igény esetén bemutatjuk a borkészítés, bortermelés folyamatát, a borkóstolás mikéntjét és hogyanját. Nagyobb létszám esetén lehetőség van rá, hogy egy pincészet borainak kóstolását személyesen a gazda mutassa be.
Illetve a tréning tematikájától függően lehetőség van játékos, interaktív borkóstolásra, boros „ki mit tud”-ra, egyéb vetélkedőkre a borok világában igény esetén oklevéllel illetve más díjakkal.

Élményfőzés
A céges programok közkedvelt eleme az élményfőzés, ahol a résztvevők csapatokban mérhetik össze főzési tudásukat. A rendkívül jó hangulatú főzés felejthetetlen élményt jelent a munka világából kiszabadulni vágyók számára. A program során csapatokat alkotunk, amelyek egymással versenyezve fogják elkészíteni az aznapi vacsorát. A résztvevők a tűzrakástól kezdve az alapanyagok előkészítésén át a gusztusos tálalásig mindent maguk végeznek el, serénykedésüket pedig egy profi séf felügyeli majd, aki tanácsaival segíti a csapatokat a minél ízletesebb ételek elkészítésében.

Édességkészítés
Igen kedvelt programkülönlegességünk a kézzel történő édességkészítés, amely kreatív alkotás élményét az édes ízek élvezetével köti össze. Profi édesség mestereink ötleteket adnak a koncepciókhoz, és segítséget a megvalósításhoz. Az egyedi műalkotásokat versenyre bocsájtjuk, és egy szakmai zsűri értékeli azokat. A program végén a saját kezűleg elkészített édességek természetesen elfogyaszthatóak.Szállodánk exkluzív szolgáltatása:
A „Harkányi Gyógyvíz”!

A ThermálHotel vendégeként anélkül élvezhetik a méltán világhírű gyógyvizünk minden előnyét, hogy komfortzónájukból kilépve. el kellene hagyniuk a hotel területét.
Kültéri és beltéri gyógyvizes medencéink, szakképzet személyzetünk, kúráink, masszázsaink és egyéb kezeléseink mind beépíthetőek a különböző rendezvénycsomagokba.
Hogyan kapcsolódik a harkányi gyógyvíz a céges tréningek bármelyik formájához?
A válasz egyszerű, vizünk számtalan előnyei közt bújik meg:
Rendkívül hatékony stresszoldó, ellazít és kikapcsol. Igazi alternatív gyógyír a menedzserbetegségekre.
Összefoglalva tehát a ThermálHotel Harkány egyedülállóan komplex módon kapcsolja össze a desztináció minden előnyét.
A térség világhírű borai, az Ormánság autentikája ,az élő természet, a gyógyvíz erejének összegsége nem csak a pillanat élményét ígéri és adja, hanem ugyanúgy szükséges a lelki és fizikai megújuláshoz illetve elengedhetetlen a kreatív alkotáshoz és a hosszú távú magas teljesítményhez.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Erdőfénye Kastély Szálló Erdőfénye Kastély Szálló
3932 Erdőbénye, Külterület Hrsz.0167
Miért éppen Erdőbénye?
Felejthetetlen esküvő - felejthetetlen élmény.
Nagy Nap egy Nagy Erdő közepén.
Erdőfényes esküvő Zemplén vadregényes hegyközében.
Egy új színfolt az ismeretlenből:
Mondd ki a Boldogító igent, Zemplén dobogó szívében, Erdőbényén!

Ez a meghitt alkalom különleges helyszínt érdemel, melyet körülleng a romantika. Hol is valósulhatna meg ez leginkább, mint egy Kastély Szállóban, ahol egy napra a kastély Ura/Úrhölgye lehetsz!

Egy olyan helyszínen, ahol a pillanat varázsát megoszthatjátok szeretteitekkel, barátaitokkal. Szállást is foglalhatsz számukra, így érkezéskor átöltözhetnek, felfrissülhetnek. Közel 20 hektáron önfeledten mulathattok a nagy nap örömére, ameddig csak kedvetek tartja. Mosolygós és tapasztalt személyzet gondoskodik arról, hogy közös életetek legszebb napján csak egymásra figyelhessetek.
Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy ez az álom minden pár számára elérhető legyen.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Sóskúti Lovas- és Élménypark Sóskúti Lovas- és Élménypark
2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky út 61.
Tartsa itt névnapját, születésnapját, eljegyzését, esküvőjét, házassági évfordulóját. Rendezze meg nálunk cége csapatépítő tréningjét, munkaértekezletét, konferenciáját, kerti-party-ját, családja eseményeit.

Családi események – esküvők, névnap, születésnap – lebonyolítása 150-200 fős éttermünkben.
Intim környezetet kívánó, kisebb létszámú hasonló események színtereként ajánljuk klubtermünket.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
1/8  | Következő oldal  | Utolsó oldal
Legújabb szolgáltatók
MoM Rendezvényközpont
Experidance Ház
Panoráma Wellness Apartman Hotel****
Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum
Kiválasztott szolgáltatók:
Nincs kiválasztva senki.
Kiemelt ajánlataink
Gokart Hotel****Kecskemét
2012. szeptemberben nyitott magas színvonalú 4 csillagos szálloda 3 különteremmel, mely a városközponttól nem messze található.
Ideális helyszín konferenciák, tréningek, csapatépítő rendezvények lebonyolítására.
Részletek

Vitta Hotel*** Superior Budapest
A Viktória Hotel***Superior új építésű design hotel, amely 80 minőségi szobájával, több funkciós, természetes fényű rendezvénytermeivel, személyre szabott szolgáltatásaival várja Vendégeit.
Részletek

Alfa Art Hotel***
Kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton szeretettel várja Önt szállodánk, az Alfa Art Hotel***.
Részletek
Hírlevél feliratkozás
Hírlevél
Töltse le a Sikeres
Rendezvény Titka E-bookot,
továbbá 2 videó
tanulmányunkat a profi
rendezvényszervezésről.

 
   
 
© Copyright rendezvenyhelyszinek.hu 2001-2015   HELYSZÍNEK | AKTUÁLIS AJÁNLATOK | CIKKEK, HÍREK | GYIK |
 
Rendezvény-keresők Helyszín típusok Felhasználói segítség Rólunk