Rendezvényhelyszínek
Honlapja

online helyszín-adatbázis

  Nyitólap     Bemutatkozás     Kapcsolat  
English Deutsch
Rendezvényvarázsló
Rendezvényhelyszínek
Konferenciahelyszínek
Rendezvényhajók
Catering / Vendéglátás
Rendezvénytechnika
Fellépők, műsorok
Rendezvényhelyszínek
Szálloda Szálloda
Csarnok Csarnok
Palota, kastély Palota, kastély
Rendezvényhajó Rendezvényhajó
Szabadtér
Legújabb tippjeink
Alfa Art Hotel***
Gerbeaud Ház
Valent Collection
PALLAVICINI Kastélyszálloda
Jégpalota
Center Konferencia Központ
Terminal 1 Airport Event Center
Benczúr Hotel***
Hunguest Hotel Erkel***/****
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Aktuális ajánlatok Cikkek, hírek RendezvényszervezésMédiaajánlat GYIK
Találja meg az ideális helyszínt - Válassza ki, milyen szolgáltatást keres!
Rendezvényhelyszínek
Rendezvényhelyszínek
Catering / Vendéglátás
Catering / Vendéglátás
Rendezvénytechnika
Rendezvénytechnika
Fellépők, műsorok
Fellépők, műsorok
A keresés 18 találatot eredményezett
Erdődy-Hatvani Palota Erdődy-Hatvani Palota
1014 Budapest, Budai vár
Buda legszebb helyén, a Budai Vár szívében várja vendégeit, a pazarul felújított, elegáns épület. Barokk terméből, valamint intim belső kertjéből csodálatos kilátás nyílik a városra. A palota csodálatosan felújított termeiben, akár 150 fő részére nyújt, minden igényt kielégítő helyszínt. Esküvők, céges rendezvények, konferenciák, koncertek álomhelyszíne!

Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Hunguest Hotel Palota**** Hunguest Hotel Palota****
3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 1.
Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred.

Az 1927-30 között, neoreneszánsz stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül. A Szinva patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi az épület közvetlen közelében levő Szinva patak vízesésének moraja.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
György Villa György Villa
1222 Budapest, Nagytétényi út 198-202.
A György Villa egy őspark közepén, romantikus, izgalmas környezetben várja vendégeit. A Villa igen elegáns és ideális helyszín mind külső, mind belső rendezvények lebonyolításához, melyek helyet kaphatnak a különleges bormúzeumban, az igen egyedi díszteremben és a villa ősparkjának árnyas fái alatt.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Pécsváradi Várszálló és Étterem Pécsváradi Várszálló és Étterem
7720 Pécsvárad, Vár utca 45.
A Pécsváradi Várszálló** Pécsváradon a Zengő-hegység lábánál, Pécstől 19km-re található. Ha kedvelik az ezeréves színhelyek hangulatát és szívesen kalandoznak Szent István, Asztrik, Gellért püspök vagy Béla király nyomdokain, látogassanak el hozzánk.
A szálloda 27 szobája és 2 apartmanja összesen 70 vendég kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Szállodánk, különböző méretű termeink, és a mediterrán hangulatú várudvar ideális helyszínt biztosít csapatépítő tréningek, céges továbbképzések, családi, baráti összejövetelek, esküvők (egyházi szertartás az 1000 éves kápolnában) megtartásához. Szállóvendégeinknek ingyenes a múzeumlátogatás.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Ybl Palota Rendezvényközpont Ybl Palota Rendezvényközpont
1053 Budapest, Károlyi Mihály utca 12.
A belvárosi Ybl Palota Budapest egyik legelegánsabb épülete. Tervezője Ybl Miklós, átadására 1869-ben került sor. 1980-tól üresen állt, majd 1998-tól felújítás alatt állt 2001-es megnyitójáig. Az Ybl Palota Rendezvényközpont 2006 szeptembere óta több száz sikeres konferenciát, sajtótájékoztatót, esküvőt és egyéb eseményeket bonyolított.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Nemeskéri-Kiss kúria Nemeskéri-Kiss kúria
2131 Göd, Nemeskéri u. 33.
A Nemeskéri-Kiss kúria Göd és környékének legszebb rendezvényi helyszíne az 1700-as években épült klasszicista stílusú, műemlék épület, amelyet egy 3 hektáros gondozott őspark vesz körül.
Több rendezvényterem és két étterem áll vendégeink rendelkezésére a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Stefánia Palota és Honvéd Kulturális Központ Stefánia Palota és Honvéd Kulturális Központ
1143 Budapest, Stefánia út 34.-36.
A Stefánia Palota és Honvéd Kulturális Központ Budapesten, a Városliget szomszédságában található közkedvelt rendezvényhelyszín. A Palota tágas és gazdagon díszített termeiben, már a XIX század végén reprezentatív fogadásokat, ünnepségeket, társas vacsorákat, bálokat rendeztek. Neobarokk, intarziás bútoraival a Palota ma is konferenciák, hangversenyek, kiállítások, esküvők egyedi hangulatú színhelye, amelyekhez teljes körű catering szolgáltatást nyújtunk. A Kulturális Központban színházi előadásokat, koncertsorozatokat rendezünk a 484 főt befogadó színházteremben. A Gobelin és Intarziás terem alkalmas irodalmi estek, kamaraműsorok, filmek bemutatására, a 260 fős étterem és annak különtermei, valamint terasza speciális kínálattal várja vendégeit. Mindezt színvonalas büfészolgáltatás, programszervezés, kitűnő, ingyenes parkolási lehetőség teszi teljessé és vonzóvá vendégeink, üzleti partnereink körében.

Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Fried Kastély Szálloda és Étterem Fried Kastély Szálloda és Étterem
7081 Simontornya, Malom út 33.
A kastélyszállóban mindegyik hónap tartogat valamilyen csemegét, különlegességet a családias hangulatban megpihenni vágyóknak. A kastélyt gyönyörű, többhektáros, francia park öleli körül, hatalmas fákkal, ösvényekkel, szökőkutakkal.

A kastélyszálló másik különlegessége a páratlan, kézzel faragott bútorzatában rejlik, amelyet nemhogy Magyarországon, de egész Európában sehol máshol nem lehet felfedezni. A belső terek egy része mahagóniból és rózsafából, kézzel faragva készült, míg az emeleten található szobák Lajos király stílusában kerültek berendezésre- szintén fából, francia mennyezettel és tölgyfa parkettával. A társalgót elegáns, bravúrosan megfaragott két hatalmas trónszéke teszi emlékezetessé. Itt, a lépcső aljában egy sárkánymotívum invitálja az emeletre a vendégeket, amelyek mindegyikét ugyancsak egyedi módon, kézzel faragták.

Ideális helyszín konferenciák, tréningek megszervezésére, és az álmainkban rejlő mesebeli esküvő lebonyolítására. Termeink különböző méretekben állnak rendelkezésre.

Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Vajdahunyadvár Vajdahunyadvár
Budapest, Városliget
A Vajdahunyadvár a Városliget közepén, igazán exkluzív környezetben várja vendégeit. A várkastély falai között biztosan mindenki megtalálja a stílusban leginkább megfelelőt. A reneszánsz, a barokk és a román építészet csodái a szűk és a legtágabb körű rendezvény helyszínét garantálják.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
3044 Szirák, Petőfi u. 26.
CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING
Borkóstoló, Pálinkatúra, Koktélparty, Retro Party, Kastély csárda és Grillparty, Teleki-Degenfeld kastély titkai a kastélyparkban, Nordic Walking & Geocaching, Micsutka tanya.

AUTOMATA TEKEPÁLYA, JÁTÉKTEREM
Biliárd, darts, tájfun asztal és asztalifoci.
Tenisz, asztalitenisz, lengőteke és szabadtéri sakk.

TEREPLOVAGLÁS, LOVASTÚRA
Lovas rendezvények, lovastúra és tereplovaglás.

SONYA HEALTH & BEAUTY KÖZPONT
Beltéri ellenáramoltató medence, szauna, jacuzzi, privát wellness és masszázs.
Részletek  Ajánlatot kérek Kiválaszt
1/2  | Következő oldal  | Utolsó oldal
Belépés
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztráció!
Kiválasztott szolgáltatók:
Nincs kiválasztva senki.
Hírlevél feliratkozás
Hírlevél
Töltse le a Sikeres
Rendezvény Titka E-bookot,
továbbá 2 videó
tanulmányunkat a profi
rendezvényszervezésről.
Alföld Balaton Budapest Debrecen Dunántúl Pest megye esküvő-ajánlat konferenciaközpont különterem rendezvény-ajánlat szabadtér szálloda Észak-Magyarország étterem

 
   
 
© Copyright rendezvenyhelyszinek.hu 2001-2014   HELYSZÍNEK | AKTUÁLIS AJÁNLATOK | CIKKEK, HÍREK | GYIK |
 
Rendezvény-keresők Helyszín típusok Felhasználói segítség Rólunk