Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Szent András Kastély

Termek (4):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Különterem emelet 150 120 150 160 wb_sunny remove brightness_medium store
Különterem pince 150 150 200 160 remove remove remove store
Kisterem földszint 40 30 40 60 wb_sunny remove brightness_medium store
Kert 2500 2000 2500 75000 wb_sunny remove remove local_florist

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Belasics Edit fog megkapni, aki a Szent András Kastély szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Belasics Edit

Bemutatkozás, előnyök

Európa közepén, mégis a világ végén. A Szent András kastély és park csaknem az ország közepében a Déli Dunakanyarban, Bölcske-Szent András Pusztán található Budapesttől 50 percnyire. A parkerdővel, két tóval és patakkal, gyümölcsfákkal, platán és szilfákkal körül vett területen találjuk az országos műemlék és régészeti védelem alatt álló kastélyt és kápolnát, valamint az újonnan épített vendégházakat és wellness részleget. Egy 7,5 hektáros angolpark közepén, erdővel, tavakkal és patakkal, ősöreg faóriásokkal körülvett kétszintes klasszicista kastély áll. Aki ide látogat, egyszerre csodálhatja a régi kápolnát, és élvezheti a korunk igényeinek megfelelő vendégházak és a wellness kényelmét. Épp úgy gyűlnek itt össze cégvezetők és innovátorok, változni vágyók, hogy új inspirációt kapjanak, mint a csendes alkotásra vágyó művészek, vagy A Helyen több ezer éve élt kelták faluja és hagyományai után kutatók. Ez a változás tere, de ez a változás nem elbontja a régit, hanem megőrzi az értékeket és hozzátesz ahhoz. Központ, a szó legabsztraktabb és egyszerre leginkább szó szerinti értelmében is, ahogyan mindig is az volt. Lehetőséget ad arra is, hogy az idelátogató egy rövid időre az itt lakók, és A Hely „birtoklói” sorából vegye ki a részét, idézőjelben, hisz egy ilyen Helyet valójában nem birtoklunk, hanem megéljük, részt kapunk, adunk, vállalunk belé és belőle. A Hely szeretettel várja Önöket is.

Szállás

A családias stílusú kastélyban 9 szoba áll rendelkezésre, az épület berendezése antik és modern darabokból áll, a falakat 20. századi és kortárs festők munkái díszítik. A kastély és a vendégházak teljes befogadó képessége 48 fő. A kétszintes klasszicista kastély szobáiban 18 fő számára biztosított a kényelmes szállás, köztük egy nászutas lakosztállyal. Szent András Fogadó A régi intéző ház helyén, ugyanolyan méretekkel és kialakítással építettük fel a kétszintes Szent András Fogadót, mely tizenhat fő befogadására alkalmas. Saját konyhával, étkezővel, közösségi helyiséggel, kandallóval rendelkezik. András Pusztai Vendégház. A kastélyparkban található szintén kétszintes András Pusztai Vendégház tizennégy fő számára bizto sít szállást. Önálló konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval, nagy, fedett terasszal, és pihenőterülettel.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

Mintha az idő állt volna meg egy percre, a műemlékvédelem alatt álló kastély és a kápolna visszaidézi az elmúlt időket, amikor még az andráspusztai, volt Szakách-kastélyban nagy élet volt. A családias stílusú kastélyban 9 szoba áll rendelkezésre, az épület berendezése antik és modern darabokból áll, a falakat 20. századi és kortárs festők munkái díszítik. A földszinten a közösségi terek kaptak helyet, a társalgóban zongora, olvasósarok, kényelmes kanapék és fotelek állnak a vendégek rendelkezésére, valamint itt található az étterem is. A földszinten 3 összenyitható kisterem is található, 12-20 fő befogadására alkalmas, míg a 160 nm-es emeleti nagyteremben 100-120 fő fér el. Ugyanitt található a kastély könyvtára is. Az alagsorban kapott helyet a wellness tér, valamint egy 300 m2-es indusztriális stílusú rendezvényterem, mely 150-200 fő befogadására is alkalmas.  Szent András Fogadó A régi intéző ház helyén, ugyanolyan méretekkel és kialakítással építettük fel a kétszintes Szent András Fogadót, mely tizenhat fő befogadására alkalmas. Saját konyhával, étkezővel, közösségi helyiséggel, kandallóval rendelkezik.   András Pusztai Vendégház  A kastélyparkban található szintén kétszintes András Pusztai Vendégház tizennégy fő számára biztosít szállást. Önálló konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval, nagy, fedett terasszal, és pihenőterülettel.

Extrák

A Szent András Kastély nem tipikus kastélyszálloda, inkább baráti, családi, céges rendezvények helyszíne. Az a HELY, ahol mindig történik valami, ahol van program, amelyre meghívjuk az érdeklődőket, vagy befogadunk olyan programokat, amelyek a kastélyt és a parkot választják  helyszínül. A zene, képzőművészet, színművészet és a gasztronómia (bizonyos szinten ez is művészet!) fontos alkotóeleme a programjainknak. Hagyományt kívánunk teremteni négy nevezetes napunkkal. Tavasszal Szent György napján, nyáron Szent Iván éjjelén, ősszel Szent Mihály és télen Szent András napon az évszaknak és a régi hagyományoknak megfelelően egész napos művészeti rendezvényeket tartunk.  Az ősztől tavaszig tartó időszakban képzőművészeti Artists in Residence program, zenei mesterkurzusokat és klasszikus,  jazz- vagy akusztikus koncertet tartunk. A wellbeing programok, amelyek nem tévesztendők össze a wellness-szel, ugyancsak fontos alkotóelemei a kínálatunknak.   Az embereket állandóan körülvevő digitális zaj, a közösségi média nyomasztó elvárásai, mind elvezettek ahhoz, hogy, a valódi csend értékké vált. Ezen gondolkodásmód mentén a Szent András Kastélyban a szobákban nincsen televízió. A csend manapság a legnagyobb luxus.

Megközelíthetőség

A Szent András kastély és park Tolna megye északkeleti sarkában helyezkedik el, csaknem az ország közepében. Bölcske-Szent András Pusztán található Budapesttől 50 percnyi távolságban délre, a Dunától 6 kilométerre.  Az M6-os autópálya mentén.

Catering

Megegyezés szerint helyszíni-, vagy külső cateringgel
A birtok biodinamikus gazdaságából származó zöldségekkel, gyümölcsökkel, és fűszerekkel dolgozunk. A friss termények szállítás és tartósítás nélkül kerülnek az asztalra a szezonnak megfelelően, a helyben szedett-készült szörpök, teák, lekvárok pedig egész évben rendelhetőek. Konyhánk többféle étkezési lehetőséggel rendelkezik: a hagyományos sültes, tálas vacsorák, büféasztalos fogadás, díszétkeztetés, borkóstoló pezsgőpincékben, vagy akár egy egyszerű családi ebéd is kérhető nálunk. Vegetáriánus, glutén- és laktózmentes, és egyéb speciális igényű étkekkel is állunk rendelkezésükre. Az ételeket felszolgálhatjuk a kastély étkezőjében, a teraszán, vagy a kültéri fedett étkezőben, a halastó partján.

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 48
Többágyas szobáink száma: 17 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 50 férőhely

Helyszín jellege

  • Szálloda/szálláshely teremmel
  • Szabadtér
  • Palota/kastély/kúria
  • Konferencia-, rendezvényközpont
  • Különterem
  • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

  • Beépített hangosítás
  • Projektor
  • Diktafon
  • Flipchart

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!