Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

La Contessa Kastélyhotel**** és Rendezvényközpont

Termek (9):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Pallavicini 160 120 200 209 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Pallavicini I. 65 50 65 84 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Pallavicini II. 55 50 55 79 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Pallavicini III. 40 20 40 46 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
VIP terem 30 24 30 36 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Keglevich terem 30 24 30 37 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Erdõdy terem 25 20 35 34 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Étterem 52 52 - 70 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Grill terasz 150 100 150 600 wb_sunny remove remove local_florist

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Bányai Judit fog megkapni, aki a La Contessa Kastélyhotel**** és Rendezvényközpont szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Bányai Judit

Bemutatkozás, előnyök

Az Önök sikere, a mi sikerünk! Szállodánkban több helyszín is kiválóan alkalmas a rendezvények, konferenciák lebonyolítására, a berendezés és a kapacitás függvényében válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet vagy kérje a rendezvényekért felelős kollégánk segítségét. A La Contessa Kastélyhotel egyedi környezetben kínálja konferencia szolgáltatások széles körét a Bükk szívében, Szilvásváradon. Legyen szó kis vagy nagy létszámú konferenciáról, céges rendezvényről, fogadásról vagy akár csapatépítő tréningről, szállodánk tökéletes helyszínt jelent 2011 év elején átadott Rendezvényközpontjának köszönhetően. Számos színvonalas rendezvénnyel a hátunk mögött bátran állíthatjuk, hogy a minket választó cégek képviselői maximális megelégedettséggel és páratlan élményekkel tértek haza. Kollégáink mindent megtesznek, hogy zavartalan környezetben és kifogástalan, minden igényt kielégítő kiszolgálásban legyen részük Vendégeinknek, ezzel is hozzásegítve partnereinket a további sikerek elérésében.

Szállás

A szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastély élményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra. Valamennyi szoba színes LCD televízióval, közel 50 csatornával, laptop méretű széffel, telefonnal, internet elérhetőséggel, egyénileg szabályozható fal hűtés-fűtéssel felszerelt. A nagyobb alapméretű szobákban míves fésülködő asztal és tükör, kihúzható bőrkanapé és dohányzó asztal is helyet kapott. – A fürdőszobákban zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköntös és Yves Rocher kozmetikai bekészítés szolgálja a kedves Vendégeink kényelmét. Szállodánk különlegessége a 24, saját szaunával rendelkező kétágyas szoba. A szálloda valamennyi szobája és kiszolgáló helyisége nemdohányzó, dohányzó Vendégeink a teraszokon, külön erre a célra kialakított helyen hódolhatnak szenvedélyüknek. Mindkét épület lifttel felszerelt, melyek segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető. A recepció a Kastély épületben található. – A Kastélyban háziállatokat nem tudunk fogadni, az Udvarházunkban viszont külön állatbarát szobák kerültek kialakításra.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

La Contessa, a Rendezvényhotel... A park területén, a Kastély épületétől 150 méterre található Szalajka Rendezvényközpont legmodernebb technikai felszereltségével kiváló helyszín üzleti tárgyalások, meetingek, konferenciák, csapatépítő tréningek valamint gálavacsorák megrendezésére. A 180 fő maximum befogadóképességű létesítmény Pallavicini terme igény szerint – hangszigetelt, mobil falakkal – három kisebb szekcióra osztható. A konferenciaterem mellett egy exkluzív kialakítású VIP terem található. A kávészünetek és állófogadások helyszíneként a télikert, jó idő esetén a teraszok is használhatók. Az épület alsó szintjén bowling és squash pálya, biliárd, valamint koktélbár várja a Vendégeket. Szalajka Rendezvényközpont: – 200 m2-es, 180 fő befogadóképességű konferenciaterem, mely két oldalról teljes üvegfallal rendelkezik, páratlan panorámát biztosítva a környező parkra – a rendezvényterem 3 részre szekcionálható, mindhárom szekcióterem külön vetítővászonnal és projektorral, valamint hangosítással felszerelt – 20-25 fő kényelmes elhelyezését biztosító VIP tárgyaló – közvetlen terasz kapcsolattal és videokonferencia lehetőséggel – saját nyitott terasz, mely a közlekedő folyosón keresztül közelíthető meg a nagyteremből – fedett télikert, ruhatár lehetőség – az épület földszinti részén kétpályás bowling, squash pálya, billiárd és koktélbár – külön parkoló – a terembérlethez az alábbi felszereltség tartozik: Flipchart / Pinwand, vetítővászon, projektor

Extrák

A Kastély adottságaiból kifolyólag ezen a helyszínen két kisebb különterem áll a konferenciák rendelkezésére. Azon kedves Vendégeinknek, akik kifejezetten a kastély hangulat miatt látogatnak el hozzánk kiváló helyszínül szolgál a Szalonból nyíló max. 30 fős Keglevich és a Főlépcsőházból nyíló max. 35 fős Erdődy különtermünk, melyek között az átjárás megoldható, egybenyithatóak. A míves függönyök, a Svarowski kristálycsillárok, a korabeli nemesi családok képei és az elegáns bútorok igazán exkluzív hangulatot teremtenek a partnertalálkozók számára. A kisebb rendezvények lebonyolítására alkalmas különtermeinkben a hangosítás beépített központi hangtechnikai egységről, a Recepcióról megoldható, valamint Filpchart rendelkezésre áll. Igény és lehetőség szerint további felszereltséget, berendezést és technikát biztosítunk.

Megközelíthetőség

Szilvásvárad személygépkocsival egyszerűen megközelíthető, de közvetlen autóbuszjárattal is rendelkezik Budapest, Miskolc és Szeged irányából. Vonattal Eger, illetve Putnok felől közelíthető meg legegyszerűbben. – Budapest felől személygépkocsival: Budapestről a 3-as úton, vagy az M3-as autópályán, majd a 25-ös, és a Szarvaskő-Szilvásvárad-Kazincbarcika úton haladva érhetjük el. A település távolsága Budapesttől az M3-as autópályán keresztül 164 km, a 3-as úton keresztül 156 km, Egertől 30 km. – A Tiszántúl felől személygépkocsival: Általában Füzesabony-Eger érintésével kell eljutnunk Szilvásváradra. Ezt legegyszerűbben Debrecen felől a 33-as, Szolnok és a Dél-Alföld felől pedig a 32-es és 31-es utakon haladva tehetjük meg. Egertől a fentebb leírt útvonalat követve érünk Szilvásváradra. – Észak-Magyarország felől Kazincbarcikán keresztül is megközelíthető a település. – Vonattal: Szilvásvárad egy vasútállomással és egy megállóval rendelkezik, melyek a Füzesabony-Eger-Putnok vasútvonalon fekszenek. A települést legegyszerűbben a Budapest-Eger útvonalon közlekedő gyorsvonatokkal, egri átszállással tudjuk megközelíteni. Szilvásváradon Szilvásvárad-Szalajkavölgy megállóhelyen kell leszállni. – Autóbusszal: Szilvásváradot közvetlenül megközelíthetjük a Budapest Népstadion autóbusz állomásról induló autóbuszokkal, de egri átszállással is. A településre érkezvén az első megállóban kell leszállni.

Catering

Kizárólagosan helyszíni cateringgel
A Lobbyból nyílik közvetlenül az elegáns a la carte Erzsébet Étterem, amely szintén a Pallavicini család emlékét őrzi: Pallavicini Alfonz Károly lányáról kapta a nevét. Az étterem finom eleganciáját hivatottak közvetíteni a míves függönyök, a hófehér, hímzett damaszt terítők és a különleges formájú csontszínű Villeroy és Boch La Scala étkészlet és evőeszközök, valamint a szintén Villeroy poharak. • A Szalonból nyílik a kijárat Grill teraszunkra, mely tovább fokozza a hangulatot gyönyörű, panoráma kilátásával. Nincs is annál kellemesebb, mint a langyos nyári estéken kiülni a levendula illatú teraszra egy könnyed borozgatásra vagy elfogyasztani egy ínycsiklandozó grill vacsorát. Közel 600 m2-es, 150 fős Grill teraszunk kiválóan alkalmas grillpartyk, céges rendezvények és esküvői fogadások lebonyolítására. A lélegzetelállító kilátás mellett a megszokott luxus kényelmet napernyők, kerti bútorok és a megszokott, magas színvonalú kiegészítők biztosítják, a rózsaágyak és a fűszernövények pedig romantikus hangulatot kölcsönöznek a helynek. Grill teraszunk tavasztól őszig várja kedves Vendégeinket, az időjárástól függően. Az épületekben tilos a dohányzás, dohányzó Vendégeink itt azonban kedvükre hódolhatnak szenvedélyüknek.

Parkolási és szállás lehetőségek

Szobáink száma összesen: 80 db

Helyszín jellege

 • Szálloda/szálláshely teremmel
 • Vendéglátó egység
 • Szabadtér
 • Palota/kastély/kúria
 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

 • Beépített hangosítás
 • Irodatechnika
 • Mikrofonok
 • Pulpitus, dobogó, színpad
 • Projektor
 • Diktafon

Videók / Referenciák:

La Contessa Kastélyhotel és Rendezvényközpont
Helyszín: Szilvásvárad - 2014.02.27 | Résztvevők száma: 120 | Leírás: A La Contessa Kastélyhotel, Szilvásváradon található, Egertől mindössze 25 km-re. A Kastélyhotel, mely Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka, a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 80 kétágyas szobájával és 650 m2-es wellness részlegével. A La Contessa Kastélyhotel a Vendégek igényeinek és elvárásainak megfelelően folyamatosan bővül, ennek köszönhetően 2010-ben megnyitotta kapuit a Szalajka Rendezvényközpont, 2012-ben pedig az Udvarház épülete is. A kényelmet és a biztonságot segíti a szálloda parkjában, az épületek mellett kialakított zárt parkolók. 24 órás recepció, központi széf, lift, szobaszervíz, tárgyalótermek, kert, teraszok, sportolási és szórakozási lehetőségek teszik még kellemesebbé az itt tartózkodást.

La Contessa - Előkelő Esküvő
Helyszín: Szilvásávrad - 2013.06.14 | Résztvevők száma: 100 | Leírás: Koronázza meg élete Nagy Napját és válassza a La Contessa Kastélyhotelt a meghitt pillanatok helyszínéül! Mert nálunk az álom és a valóság eggyé válik!


Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!