Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Katlan Tóni Kultúrkonyha

Termek (3):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Emeleti rendezvényterem 80 115 150 100 wb_sunny ac_unit remove store
Terasz-Kert 60 60 100 50 wb_sunny remove remove local_florist
Étterem 80 100 150 100 wb_sunny ac_unit remove local_florist

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Kiss Linda fog megkapni, aki a Katlan Tóni Kultúrkonyha szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Kiss Linda

Bemutatkozás, előnyök

Van egy régi gőzmalom Veresegyházon, ahol Novotny Antal – a tulajdonos – 9 éve egy olyan éttermet álmodott, ahol az ételnek értéke van, az evés varázslat, szertartás, már-már imádság. A célunk az, hogy fellebbentsük a megporosodottnak hitt fátylat a századelős vidéki ételekről, hogy az ide betérő vendégek újra felfedezhessék és értékelni tudják azt a hatalmas kincset, ami itt van bennünk, az ételeinkben, hagyományainkban. Új köntösbe csomagolva, újragondolva, de a régi alapanyagokból, receptekből merítkezve. Minél több vendéget akarunk arra inspirálni, hogy rácsodálkozzon saját ételeinkre, büszkeséget érezzen, miután távozik tőlünk és átélje az együtt töltött minőségi idő varázsát. Az étteremben nincs sült krumpli és rántott sajt, sem kóla. Cserébe viszont van házi málnaszörp és vargányás derelye, amúgy meg szalmából van a kerítés, búza nő a kert faládáiban és a régi gőzmalom konyhájában frissen sül a kenyér.Tóni gasztrokultúra iránt érzett olthatatlan kíváncsisága…na és a humora, embersége fűti és viszi előre ezt a munkát. Ez lelkesíti a csapatot, ez teszi különlegessé a helyet és ez ad olyan végtelen célt mindannyiunknak, ami túlmutat mindenen. Szeretnénk, ha ezt a tüzet és tapasztalatot minél több embernek adhatnánk át, mutathatnánk meg. Köszönjük nektek, hogy étkezésről étkezésre, rendezvényről rendezvényre velünk tartotok ezen az úton és kívánjuk, hogy legalább akkora gyönyörűségetek legyen az itt töltött időben, mint amekkora örömet nekünk okoz, hogy ebben az épületben élhetjük mindennapjainkat.

Szállás

Szálláshelyet jelenleg az épületben még nem tudunk biztosítani vendégeinknek, de törekszünk arra, hogy hamarosan néhány szoba rendelkezésre álljon. Addig is, bátran ajánljuk a település és a környék kisebb- nagyobb (magán)szálláshelyeit, melyekről listát kérésre szívesen küldünk. 

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

HANGULATOS RENDEZVÉNYEK, GONDOSKODÓ VENDÉGLÁTÁS,  EXTRÉM WORKSHOPOK ÉS CSAPATÉPÍTŐK OTTHONA EZ A KÜLÖNLEGES ÉPÜLET ÉS MALOMKERT Veresegyházon, a fővárostól mindössze 20 kilométerre áll a 100 éves, régi gőzmalom épület, ami lassan 10 éve ad otthont éttermünknek, a Katlan Tóni KULTÚRKONYHÁNAK. Letisztult, természetes és hangulatos belső terével ideális helyszínt kínál családi ünnepeknek, baráti összejöveteleknek, céges rendezvényeknek, üzleti találkozóknak, kisebb konferenciáknak.Részesei voltunk különleges kulturális eseményeknek, lemezbemutatóknak, kiállításoknak, színházi előadásoknak, koncerteknek, vetítéseknek, felolvasóesteknek, táncháznak, gyerek- és felnőtt programoknak. Főztünk a teraszon nyáron, forralt boroztunk télen. Sütöttünk malacot, készítettünk piknik csomagot. Rengeteg megható esemény zajlott a szemünk előtt, szülinapok, osztálytalálkozók, esküvők, keresztelők, gyerekzsúrok, házassági évfordulók.Tágas rendezvénytermünk tökéletes helyszíne céges eseményeknek, partiknak, vacsoráknak, workshopoknak és konferenciáknak egyaránt. A Katlan Tóni KULTÚRKONYHA egyszerre elegáns és otthonos, vendégeinket minőségi alapanyagokból készült ételekkel, italokkal várjuk, személyre, rendezvényre szabott menüajánlattal készülünk. A rendezvények sikeréhez személyzetünk észrevétlenül próbál hozzájárulni szép terítéssel, gördülékeny felszolgálással, minden részletre odafigyelünk.

Extrák

Van egy csodás kertünk is, úgy hívjuk, a MalomKert. Nyáron ez egy közösségi tér, amit előszeretettel foglalnak le cégek és kisebb-nagyobb társaságok is csapatépítésre, lazább események megünneplésére. Miért ne ünnepelnéd nálunk egy projekted sikeres lezárását kötetlen hangulatban? Vagy gyere hozzánk és csapatépítőre…építsétek meg együtt cégetek saját grill hordóját, az Ugly Drum Smokert, logozzátok és készítsétek el rajta egyből a finomságokat! És ha úgy tetszik, akkor még különleges teraszunk egyik konténere is a tiétek lehet egy megbeszélésre. Legyen saját színházi előadásotok nálunk az emeleten és aztán egyetek-igyatok-beszélgessetek egy jót nálunk!De más tippünk is van, ha kikapcsolódásra vágytok és már unjátok a szokásos köröket.Vannak még ötleteink, szívesen megosztjuk veletek! Találjuk ki együtt, hogyan kerül a rendezvényetekben a wow! faktor, amit senki sem felejt!Az emeleten külön rendezvényterem, nagyobb létszám esetén a teljes étterem is bérelhető. 

Megközelíthetőség

Budapestről kb 30 percnyi autóútra (M3 bevezető szakasza) vagy a Nyugati Pályaudvarról vonattal a legkönnyebb eljutni hozzánk. 

Catering

Kizárólagosan helyszíni cateringgel
SZÁMUNKRA A LEGFONTOSABB AZ, HOGY A VENDÉGLÁTÁSSAL VALÓDI ÉLMÉNYT, TARTALMAT ÉS KULTÚRÁT ADJUNK. Éttermi helyszínünkön túl, az ország bármely szegletében, de akár külföldön is vállalunk rendezvény catering lebonyolítást! Az igazi vendéglátás egy rendezvény alapos átgondolásával kezdődik, a helyszín és az igények pontos felmérésével, a gondos előkészítéssel, a szezonális alapanyagok beszerzésével, az esemény részletes megtervezésével folytatódik. Csak ezután jöhet, ami már a vendégek számára is látható: különleges menüsor, profi felszolgálás, tökéletes, észrevétlen koordináció. Ez mind a munkánk része és a munkánk minden részét imádjuk. Csapatunk tagjainak a vendéglátás hivatás, feladatainkba szívünket és szakmai tudásunk legjavát adjuk.A sikert elégedett mosolyokban mérjük és azon dolgozunk, hogy ügyfeleink és vendégeik számára rendezvényük arról szóljon, amiről szólnia kell, a vendéglátást pedig nyugodtan ránk bízhatják, bárhol is legyünk az országban.Szeretjük a kihívásokat, szívesen valósítunk meg izgalmas, új ötleteket és mi is örömmel javaslunk egyedi megoldásokat. A fogások, azok tálalása, a terítés, a díszletek ajánlatainkban minden esetben az esemény koncepciójához illeszkednek. Az ételek veresegyházi konyhánkban vagy frissen, helyben, látványkonyhában készülnek. Garantáljuk, hogy az ételeink kifogástalan minőségűek, az adagok bőségesek,minőségi, hazai és friss alapanyagokból készítünk mindent,a rendezvényén megfelelő számú, figyelmes és kedves személyzet gondoskodik a vendégek maradéktalan kiszolgálásáról,egyedi megjelenésünkkel, minőségi étkészleteinkkel különleges hangulatot teremtünk,nem várt probléma esetén segítünk a gyors és hatékony megoldás megtalálásában.

Parkolási és szállás lehetőségek

Szálláslehetőség a közelben: 300 méterre
Parkolási lehetőség a helyszínen: 100 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 50 méterre

Helyszín jellege

 • Vendéglátó egység
 • Szabadtér
 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

 • Projektor
 • CD-lejátszó
 • Pulpitus, dobogó, színpad
 • Vetítővászon
 • Flipchart
 • Fénytechnika

Videók / Referenciák:

Katlan Tóni Vendéglője
Helyszín: Veresegyház - 2021.10.29 | Résztvevők száma: 100 | Leírás: Katlan Tóni Vendéglője


Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!