Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Boros Kastély

Termek (2):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Kastély terem 40 60 75 120 wb_sunny remove brightness_medium store
Birtok 150 150 150 300 wb_sunny remove brightness_medium local_florist

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Vásárhelyi Eszter fog megkapni, aki a Boros Kastély szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Vásárhelyi Eszter

Bemutatkozás, előnyök

Mintegy másfél órára Budapesttől a Fonyódi - hegy mögött, túl a Balaton parti üdülőváros forgatagán, a vadregényes nagybereki természetvédelmi terület közepén félszigetként emelkedik ki a Boros Kastély Vendégház. Az épület és a hozzá tartozó 30 hektáros birtok egykoron Zichy gróf és családja tulajdonában volt, amelyet a nemesi család nyári rezidenciaként használt. A kúria családi összefogással lett helyreállítva, és ez az összefogás a birtok minden részletében felfedezhető. Életre szóló élménnyel ajándékozza meg azokat a házaspárokat, akik romantikus, természet közeli, családias, ugyanakkor magas színvonalú esküvőről álmodnak. Barokk lépcsősor vezet a Polgári szertartáshoz, a medence partján felsorakozó gesztenyefasorhoz. Az épület alsó szintjén lehetőség nyílik 30-60 fős esküvők megrendezésére, míg a kastélyparkban felállítható rendezvénysátor akár 180 fő számára biztosít helyet. Az otthonos hangulatot csak fokozza a kastély teljes mértékű használata a vendégek számára. 

Szállás

A Fonyódi Kastély családias, otthonos atmoszféráját a földszinten lévő hangulatos és elegáns étkező, a kényelmes, korabeli bútorokkal berendezett társalgó és recepció fafűtéses cserépkályhái és kandallójának melege adja. Nászutas felújított 25 négyzetméteres szobát, saját fürdőszobával, elegáns saját balkonnal biztosítjuk az ifjú pár részére. Házasulandó párokat gyümölcs és egy üveg Légli bor bekészítéssel várjuk. 3 db családi szobánk az első szinten találhatók, egyenként 25 m2 terasszal. A családi szobák egybenyílóak és 2+2 főrészére nyújt kényelmes szállást. Az első szinten 2 db 2 ágyas szoba,3 db kétlégterű 2+2 fős családi szoba, míg a második emeleten 4 db franciaágyas toronyszoba és 1 db francia erkélyes 2 ágyas szoba található, mindegyike gyönyörű kilátással néz a fonyódi hegyekre vagy a medencére. További vendégek részére a környező településeken tudunk szállást biztosítani, a költségek és a foglaltság figyelembevételével. 

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

Catering -  A vacsora az esküvői parti egyik, ha nem a legfontosabb és egyben talán a legnehezebb része is. A helyszín adottságait figyelembe véve a Boros Kastély választása esetén a catering kínálatunk is széles skálán mozog. Nálunk megkóstolhatod Somogy megye hagyományos ízeit, de akár egy elegáns 5 fogásos felszolgált menüsor is kivitelezhető .Lehetőség van a hagyományos magyaros lakodalmi menü ( Újházi Tyúkhúsleves, pörkölt, húsos tál, házi desszertek, éjfélkor Töltött káposzta) kiválasztására, de igény szerint a manapság kedvelt vegyes menüsor ( előétel, leves szervírozott, míg a főétel és a desszert büfén tálalt) is elérhető profi catering szolgáltatóinkon keresztül. Az esküvői menü éke, a csodálatos esküvői torta, míg a parti záróakkordja az éjféli falat. Menü és italajánlatunkat külön dokumentumban mellékeljük. 

Extrák

A Boros Kastély ősfás kertjében minden adott, ami egy elegáns sátras esküvőhöz nélkülözhetetlen, friss vidéki levegő, szép zöld pázsit, csillagos égbolt... Egy jól kiválasztott sátor kiváló helyszíne lehet az esküvői partinak. A sátor méretét tekintve figyelembe kell venni az asztalok elrendezése mellett a tánctér méretét, a padlózat és a sátorfal típusát. Dekoráció tekintetében a sátras esküvők esetén a lehetőségek száma végtelen. A klasszikusan elegáns kerekasztalok mellett, a vintage stílus, de akár a magyar lakodalmas elrendezés is kivitelezhető. "A medence tőszomszédságában lehetőség van 100-250 négyzetméteres / 50-180 fős sátor felépítésére is. 100 fős esküvőre egy klasszikus sátor, sátorpadlóval, bútorokkal már 950.000 forinttól rendelhető." 

Megközelíthetőség

Budapest felől érkezőknek: Budapest- Fonyód 150 km M7-es Budapest- Nagykanizsa autópályán haladva a 149-es km-kő után a Fonyód-Lengyeltóti kijáratnál letérni, az Autópálya-mérnökség épülete előtt jobbra fordulni Fonyód irányába. Kb. 200 m után balra élesen befordulni a Fonyód -Bélatelep táblánál a Bézsenyi útra. A Főcsatornán illetve a vasúti sínen áthaladva a Fonyód tábla után az első nagy útkereszteződésnél (Fácános – Palánkvár) balra fordulni a Kupa vezér úton, a Fácános Abc mellett elhaladni és a következő Fő út – Csisztai út kereszteződésig haladni. Itt balra befordulni a Csisztapusztára vezető Csisztai bekötőúton, majd innen már tábla jelzi az épületet. Keszthely felől érkezőknek: Régi 7-es főútvonalon Balatonfenyves, Alsóbélatelep majd a Fonyód-Bélatelep tábla után néhány méterre a bélatelepi Napsugár kemping bejáratával szemben jobbra befordulni a hegy felé, innen tovább egyenesen a Turul utcán a Fő út – Csisztai út kereszteződésig menni, itt jobbra fordulni a Csisztapusztára vezető Csisztai úton, ahonnét már tábla jelzi az épületet. GPS koordináták: N 46,72586E 17,55507

Catering

Megegyezés szerint helyszíni-, vagy külső cateringgel
A vacsora az esküvői parti egyik, ha nem a legfontosabb és egyben talán a legnehezebb része is. A helyszín adottságait figyelembe véve a Boros Kastély választása esetén a catering kínálatunk is széles skálán mozog.Nálunk megkóstolhatod Somogy megye hagyományos ízeit, de akár egy elegáns 5 fogásos felszolgált menüsor is kivitelezhető .Lehetőség van a hagyományos magyaros lakodalmi menü ( Újházi Tyúkhúsleves, pörkölt, húsos tál, házi desszertek, éjfélkor Töltött káposzta) kiválasztására, de igény szerint a manapság kedvelt vegyes menüsor ( előétel, leves szervírozott, míg a főétel és a desszert büfén tálalt) is elérhető profi catering szolgáltatóinkon keresztül.Az esküvői menü éke, a csodálatos esküvői torta, míg a parti záróakkordja az éjféli falat. Menü és italajánlatunkat külön dokumentumban mellékeljük.

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 30
Szálláslehetőség a közelben: 2000 méterre
Egyágyas szobáink száma: 2 db
Többágyas szobáink száma: 9 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 20 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 30 méterre

Helyszín jellege

  • Szálloda/szálláshely teremmel
  • Szabadtér
  • Palota/kastély/kúria
  • Konferencia-, rendezvényközpont
  • Különterem
  • Esküvőhelyszín

Videók / Referenciák:

Boros Kastély
Helyszín: Fonyód - 2018.07.18 | Résztvevők száma: 60 | Leírás: Kedves mennyasszonyok! Amennyiben a nagy nap alatt egy igazi tündérmesét szeretnél valóra váltani kérlek nézd meg videónkat.


Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!