Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

NaturMed Hotel Carbona****

Termek (8):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Carmen Bálterem 300 240 350 400 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Carmen I. 80 30 100 100 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Carmen II. 120 80 125 144 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Carmen III. 120 80 125 156 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Júlia terem 40 - 50 74 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Rómeó Terem 80 - 90 108 remove ac_unit brightness_medium store
Böjti Bázis 18 - 30 37 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Télikert 60 - - 105 wb_sunny ac_unit brightness_medium store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Herczeg Laura fog megkapni, aki a NaturMed Hotel Carbona**** szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Herczeg Laura

Bemutatkozás, előnyök

Hévíz egyik legnagyobb gyógy- és wellness központja kiváló helyszíne lehet a szakmai konferenciák, csapatépítő tréningek programjainak 10, vagy akár 300 fő részére. Jó megközelíthetőségének köszönhetően a szálloda alkalmas akár rövidebb vagy hosszabb szakmai szemináriumok megtartására is. Rugalmasan alakítható termeink és kiegészítő szolgáltatásaink ideális körülményeket kínálnak. Legyen az kis létszámú műhelymunka, ahol munkatársai, szakmai partnerei vesznek részt egy elmélyült foglalkozáson, vagy egy csoportmunkát igénylő, kreatív energiákat felszabadító workshop. Hang- és vizuális technikai felszereltségükkel, klimatizált helyiségeikkel, rendezvénytermeink tökéletes megoldást jelentenek kis és nagy létszámú rendezvényekhez egyaránt. A Rómeó és Júlia termek, valamint a 300 fő befogadóképességű, szekcionálható Carmen bálterem kiválóan alkalmasak kisebb szekcióülések vagy nagyobb létszámú szakmai konferenciák, plenáris ülések szervezésére is. A NaturMed Hotel Carbonában egy gálavacsora, céges születésnap, de egy családi rendezvény vagy esküvő is kitüntetett gasztronómiai élménnyel párosul. Tapasztalt munkatársainkkal mind az események átgondolásában, mind a megszervezésében segítünk. A tervezés pillanatától kezdve a helyszín, a menüsor, a dekoráció kiválasztásán keresztül az eseményt követő pihenés és szórakozás eltöltéséig számíthat ránk. Célunk, hogy hosszú évekre szóló örömteli emlékekkel ajándékozzuk meg Önt és vendégeit, szeretteit, melyekre érdemes visszagondolni. A nagy eseményeken túl a hétköznapokat is segítünk ünneppé varázsolni exkluzív borkóstolóinkkal és élőzenés táncestjeinkkel.

Szállás

Egy jó nap egy jó alvással kezdődik, amihez nélkülözhetetlen egy kényelmes ágy és otthonos szoba. Vendégeink standard, standard plus és superior szobák közül választhatnak vagy élvezhetik a pihenés luxusát az új deluxe vagy a körággyal felszerelt oriental szobáinkban. A kellemes atmoszférát a letisztult formavilág, a kifinomult elegancia és a modern belsőépítészeti megoldások biztosítják. Emellett kétlégterű lakosztályaink is rendelkezésükre állnak. Valamennyi szobánk és lakosztályunk erkélyes, így csodás kilátás nyílik a közeli dombokra vagy a szálloda kertjére.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

Az egészségtudatos szemléletmód, a hévízi NaturMed Hotel Carbona**** küldetésévé vált, mert tudjuk, hogy a prevenció és jó közérzet megtartása mennyire fontos. Gazdasági és HR szempontból is óriási a jelentősége, hogy milyen a munkatársak vitalitása. A jó egészségi állapot nagymértékben fokozza a teljesítőképességet. A munkáltatónak érdemes hangsúlyt fektetni a prevencióra. Mi mindehhez gyógy- és wellness kezelésekből álló hátteret biztosítunk és egyénre szabott szolgáltatáscsomagokat kínálunk. A Carbonában egy helyen megtalálja mindazt a kényeztetést, gyógymódot és életmód-terápiát, amelyért más körbe utazza a világot. Fürdővilágunk 1000 m2 vízfelülettel, 3 fürdővel, 6 medencével szintén gondoskodik a feltöltődésről. Az egészséges szépség megteremtése érdekében elvégzett bio, tengeri algás és biotechnológiai kozmetikai kezelések a bőr szépségén túl a lelki megnyugvást is szolgálják. Itt minden megtalálható, ami a kellemes kikapcsolódást, pihenést szolgálja: Úszómedence (25 x 12,5 méter), masszírozómedence, szauna sziget finn szaunával, aromakamrával, gőzfürdővel, tepidáriummal és pihenőszobával, római stílusú termálfürdő, pezsgőfürdők, exkluzív gyógyászati részleg, wellness központ szépségszalonnal. 

Extrák

A szakmai programok mellett nálunk különleges környezetben biztosított az ellazulás, a kikapcsolódás. Egy-egy tréning vagy csapatépítő esemény alkalmával a résztvevők új környezetben töltenek együtt hosszabb időt kollégáikkal. A tartalmas programokon, oldott hangulaton túl ezért az is fontos, hogy a szállás, az igénybe vehető wellness szolgáltatások, közös sportfoglalkozások és az étkezések színvonalasak legyenek. Mindez hozzájárul az elégedettséghez, és biztosan jó emléket hagy a munkatársakban, partnerekben. Legyen szó szabadtéri, beltéri, sportos, logikai témájú programról, vagy bármilyen egyedi, személyre szabott ötlet megvalósításáról, számíthat ránk a szervezésben és a lebonyolításban egyaránt.

Megközelíthetőség

Budapesttől 190 km, Székesfehérvártól 130 km, Bécstől 200 km, Graz-tól 170 km, Győrtől 155 km, Pécstől pedig 170 km. 

Catering

Kizárólagosan helyszíni cateringgel
A szálloda éttermében hazai és nemzetközi ételspecialitásokat fogyaszthatnak, illetve nagy szerepet játszik a gazdag regionális gasztronómiai kínálat bemutatása is. A természetközeli Platán Café&Juice Bar kávé és házi sütemény különlegességeivel kényezteti vendégeinket. Hetente több alkalommal zongorakíséret teszi kellemessé az estéket. A bárhoz tartozó 50 fős terasz a vacsora utáni beszélgetések kedvelt helyszíne. Az élményfürdő melletti Neptun Poolbarban házi készítésű wellness snackkeket, a Carolina Bárban pedig remek koktélokat kóstolhat. Ezen túl diétás specialitásokkal, vegetáriánus konyhával és reformételekkel, igény szerint laktóz-, illetve gluténmentes ételekkel várjuk. A speciális étkezési igények kielégítéséről dietetikus gondoskodik. Attila éttermünk melletti Télikert termünk akár csoportok, kisebb rendezvények különtermi étkezésének is tökéletes helyszíne lehet. 

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 520
Szálláslehetőség a közelben: 260 méterre
Egyágyas szobáink száma: 130 db
Többágyas szobáink száma: 130 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 114 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 100 méterre

Helyszín jellege

 • Szálloda/szálláshely teremmel
 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

 • Projektor
 • Mikrofonok
 • Pulpitus, dobogó, színpad
 • Vetítővászon
 • Flipchart
 • Hangtechnika
 • Beépített hangosítás

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!