Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Zsindelyes Vendéglő és Jurtaszállás Dobogókő

Termek (3):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Zsindelyes Vendéglő 70 70 70 80 wb_sunny remove remove store
Jurta Vendéglő 50 50 50 60 wb_sunny remove remove store
Fedett kerthelyiség 50 50 50 100 wb_sunny remove remove store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Szeles Lilla fog megkapni, aki a Zsindelyes Vendéglő és Jurtaszállás Dobogókő szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Szeles Lilla

Bemutatkozás, előnyök

Több évtizede tisztelnek meg bennünket családok, cégek, párok és különböző közösségek azzal, hogy felejthetetlen élményeket adhatunk nekik! Ha egy különleges és egyedi hangulatú helyszínre vágynak, akkor örömmel fogadjuk Önöket a dobogókői erdő szívében.  Köszöntjük Önöket Vendéglőnk tervezőjének, Makovecz Imrének a szavaival: Kezdettől azt az egy épületet szerettem volna megépíteni,amely az emberiség kezdete előtt már állt.” Nálunk garantált a hamisítatlan vidéki hangulat és vendégszeretet! Ez maga a Zsindelyes Vendéglő. Régi álmunk vált valóra: 2022. őszén befejeződtek a széleskörű felújítási és bővítési munkálatok, amelynek eredményeképpen vendéglőnk belső tere 70 főt, Jurta Vendéglőnk 50 főt, fedett kerthelyiségünkben pedig akár további 100 főt is vendégül tud látni. HOGYAN VARÁZSOLJUK AZ ESKÜVŐJÜKET VALÓBAN ÉLETÜK NAGY NAPJÁVÁ? Kedves Jegyespár! Ha egy felejthetetlen helyszínen szeretnétek megtartani esküvőtöket, gyertek fel Dobogókőre a Zsindelyes étterembe. A területet körülölelő nyugalom, lenyűgöző hátteret biztosító Pilisi látkép és a Dunakanyar látványa, a magas szintű szolgáltatások és kollégáink segítőkészsége, kedvessége együttesen maradandó teszi ezt a nagy családi eseményt. Helyszínünkön több helyen is lehetőség van az esküvő lebonyolítására. Kisebb, szűkkörű rendezvényekhez a Jurta Vendéglő a megfelelő választás, míg nagyobb létszám esetén a Zsindelyes Vendéglő, illetve a hozzá tartozó szabadtéri fedett terasz. Festői környezettel és mesebeli kilátással a Pilisre és a Dunakanyarra  Elhivatott kollégáink többszöri személyes megbeszélés alapján, nagy odafigyeléssel csiszolják tökéletesre az esküvői menüt.     A szabadtéri esküvői szertartás minden vőlegény és menyasszony számára maradandó emlék, hiszen egy gyönyörű természeti közegben, a szabad ég alatt mondhatjuk ki a boldogító igent.         Nálunk egy helyen megrendezhető az egyházi és polgári ceremónia, a vacsora, a lagzi és vendégeiteknek 66 főig szállást és reggelit is tudunk biztosítani a 7 db jurtában, illetve a különálló 5 fő részére alkalmas apartmanban (nagyobb létszám esetén is segítünk a szállás intézésben a környéken) Kizárólagosság Nektek és vendégeiteknek a bensőséges ünneplés érdekében  Kettőtöknek plusz egy éjszakát biztosítunk az esküvő előtt vagy után Építészeti szakmai- és közönségdíjas helyszínünk, a Makovecz Imre által tervezett Zsindelyes Étterem 80 főig lehet az esküvői vacsora helyszíne Ajánlott szolgáltatói gárdánkkal gördülékeny az együttműködés, miután velük már számtalan tökéletes esküvőt lebonyolítottunk, azonban saját szolgáltatókat is hozhattok. Segítőkész személyzet kísér Titeket végig a Nagy napon, hogy minden úgy történjen, ahogyan azt elterveztétek  

Szállás

Természetközeli, hagyományőrző szálláshelyünkkel, a Jurtaszállással várjuk Önöket! Így még egyedibbé válik a különleges nap! A jurta őseink hagyományos szálláshelye – a mai ember számára – nem megszokott élményekkel és hangulattal. Különlegességét az osztatlan, nagy légtér, a természettől el nem választó, könnyű épület szerkezete és az építéséhez felhasznált természetes alapanyagok adják. Jurtánként akár 8 fő kényelmes szállása is biztosítható. Összesen 7 jurta áll rendelkezésre, így a teljes befogadó képességünk 56 fő. Jurtáink fűthetőek, így egész évben üzemelnek!

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

A helyszín csak az éttermi szolgáltatásokkal együtt vehető igénybe. Szükség esetén helyszínt tudunk biztosítani esküvőkhöz, egyéb céges és magánrendezvényekhez is, egyedi hangulatú Jurta Vendéglőnkben, amely maximum 50 fő befogadóképességgel bír.

Extrák

Ajánlat február hónapra A legtöbb menyasszonynak kézenfekvő, hogy tavaszi vagy nyári esküvőt szervezzen. Itthon a téli időjárás valóban csípős, ami a teljesen szabadtéri esküvőt rögtön ki is zárja, de egyéb szépségei kárpótolnak érte. Miért lehet még jobb is egy téli esküvő? A téli esküvő egy igazi mesevilág lehet Az esküvői helyszín dekorációjában is ráerősíthettek a téli elemekre ezüst-fehér vagy natúr-fehér színkombinációval: hópelyhek, fagyöngyök, örökzöld ágak egyaránt lehetnek romantikus díszei a Nagy Napnak. Igazi téli mesevilág lehet, ahová a vendégek szájtátva fognak belépni. Ha pedig a téli sportok szerelmesei vagytok, ezen a vonalon is játszhattok. Igazán bájos díszítést alkothatnak a főasztal mögötti falon keresztbe tett Mr. & Mrs. feliratú sílécek vagy snowboard deszkák. Ne feledjük a téli kreatív fotózásban rejlő lehetőségeket sem! Nem vitatjuk, hogy a szikrázó napsütésben vagy nyári naplementében készülő képek gyönyörűen tudnak mutatni a melegebb évszakokban, de a téli természet is épp ilyen varázslatos tud lenni.  Ha valaki ragaszkodik a kiválasztott fotóshoz, ceremóniamesterhez, DJ-hez, fodrászhoz, akkor a nyári időszakban nagyon nehéz őket egyszerre megkapni. Ezzel szemben a téli, kora tavaszi időpontok még kevésbé zsúfoltak az esküvői szolgáltatók palettáján. Ebben az időszakban az árak is alacsonyabbak, tehát ha valaki nem akar évekig várni a nagy igenre és inkább hosszabb nászútra menne a – Egészen más a hangulat, szerintem sokkal bensőségesebb, meghittebb egy téli esküvő, mint egy nyári. Az őszi időszakban már nagyon sokan tartanak esküvőt, de volt már karácsonyi szertartás is, amikor december 27-én kelt egybe a pár. Az a sztereotípia, hogy esküvőt csak nyáron tartunk, kezd megdőlni. Egy téli esküvői ruha kis bundával, boával ugyanolyan gyönyörű és szexi, mint a nyári ruhaköltemények, a dekoráció pedig a szezonalitást tükrözve valóban varázslatossá tudja tenni télen is a nagy napot. Ilyenkor dekoráció terén sokkal különlegesebbet tudok létrehozni, mint nyáron. Például a havas teraszon felállított boldogságkapu egészen egyedi élmény. A fények is teljesen mások, lágyabbak. Délután háromkor már egész más árnyalatok vannak, mint nyáron este nyolckor, szerintem a téli esküvő egy igazi kuriózum. Dekoráció terén ilyenkor előtérbe kerülnek a prémek, szőrmék, a plédek, akár egy kockás takaró is lehet díszítő elem, ezek a szemünknek már önmagukban melegséget adnak, azt érezzük, hogy bensőségesebb, családiasabb légkörbe kerültünk.  A karácsony környéki esküvőkön például a karácsonyi jelképek is felfedezhetők az esküvői dekorációban is. Kedves ifjú pár! Amennyiben a dobogókői Zsindelyes Éttermet választottátok esküvőtök helyszínéül és ennek időpontja 2024. február hónapra esik, úgy számotokra az általatok kiválasztott menü árából 15% kedvezményt biztosítunk.

Helyszín jellege

  • Vendéglátó egység
  • Szabadtér
  • Különterem
  • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

  • Projektor
  • Vetítővászon

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!