Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Jankovich Hotel

Termek (14):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Jankovich-terem 120 60 150 110 wb_sunny remove brightness_medium store
3. foglalkoztató terem 60 30 50 60 wb_sunny remove brightness_medium store
2. foglalkoztató terem 35 24 25 35 wb_sunny remove brightness_medium store
1. foglalkoztató terem 35 24 25 30 wb_sunny remove brightness_medium store
Gasztronómiai terem 30 24 30 30 wb_sunny remove brightness_medium store
6. szekció terem 55 35 60 55 wb_sunny remove brightness_medium store
5. szekció terem 30 15 20 30 wb_sunny remove brightness_medium store
4. szekció terem 50 30 55 50 wb_sunny remove brightness_medium store
3. szekció terem 30 15 20 30 wb_sunny remove brightness_medium store
2. szekció terem 55 35 60 55 wb_sunny remove brightness_medium store
1. szekció terem 40 25 50 45 wb_sunny remove brightness_medium store
Almafa terem 40 25 40 60 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Öko nagyterem 100 60 120 110 wb_sunny remove remove store
Borospince 60 30 50 60 remove remove remove store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Medveczky Anna, Muhari Attila fog megkapni, aki a Jankovich Hotel szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Medveczky Anna, Muhari Attila

Bemutatkozás, előnyök

Jankovich Kúria Wellness Hotel**** A nyugalom szigete a Duna partján. A hotelnek otthont adó XVIII. században épült nemesi Jankovich Kúria az ország szívében, Rácalmás ófalujának központjában található, ősfás parkban. Megközelíthető Budapestről autópályán 35 perc alatt, vagy hajóval a Dunán, mely a szállodától mindössze 200 m-re folyik. A családias hangulat, izgalmas programok és különleges ételeink mellett közel 500 m2-es vadonatúj wellness részlegünk kínál teljes újjászületést! I NTAK szám: S Z 1 9 0 0 0 1 4 7

Szállás

A Jankovich Kúria Budapesttől 60 km-re, Rácalmás ófalujában, egy 4 hektáros arborétumszerű parkban helyezkedik el, a Dunától 200 m-re. A hotel szobái, lobbyja és közösségi terei egyedi belsőépítészettel, letisztult formavilággal és harmonikus színekkel várják vendégeinket, akik 23 superior, 25 deluxe szoba és egy apartman közül választhatnak. Mozgássérült vendégeink számára speciálisan kialakított, akadálymentesített szoba, a családoknak egybenyitható superior szoba-párok állnak rendelkezésükre.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

A családias hangulat, izgalmas programok és különleges ételeink mellett közel 500 m2-es vadonatúj wellness részlegünk kínál teljes újjászületést! – Úszásra alkalmas beltéri medence, – 10 fős jakuzzi, – Szauna-világ finn, aroma, infra, gőzkabin, – Kneipp-taposó, – tepidárium, – Fitness terem és – Masszázs-szobák várják vendégeinket. Nálunk mindent megtalál, ami egy igazán emlékezetes családi naphoz, vagy hétpróbás csapatépítéshez szükséges!     •    Wellness mozi: 30 – 35 fő részére, ahol a medence feletti falra vetítjük az egész világot, minden színével, örömével! Levetíthetik cégük múltját, jövőjét, a családi fotóalbumot, vagy bármilyen hangulatképet, ami páratlan élményt nyújt a közös kikapcsolódáshoz.     •    Főzzük össze a csapatot!: Közös csapatépítő főzőprogram, amely tökéletes a nemben és korban vegyes társaságok összekovácsolására. Koreai ételkülönlegességeinkből, eredeti receptek alapján szakácsunk, illetve nagyobb csoportnál szakácsaink segítésével készülnek az ételek.     •    Önök és a csoki gyár!: Egy gyermekkori álom válik valóra a program során. A résztvevők egy szempillantás alatt egy igazi kézműves csoki-manufaktúrában találják magukat. A program során megismerik a bonbonkészítés alapjait, és elkészítik saját remekeiket.     •    Dominó: Játszik, alkot, kombinál, tárgyal, konfliktust kezel – majd elemez, felismer, fejlődik. Tárgyalási és konfliktus kezelési technikák játékosan, néhány órában szakképzett coach irányításával.     •    Exkluzív vacsora: Bor- vagy pálinkakóstoló, Koreai pálcikás vacsora autentikus különtermünkben – különleges gasztronómiai élmény kollégáival.     •    Sárkányhajózás a Duna holtágán: Evezzenek egy hajóban! Ez a 10-20 fős legénység befogadására képes hajócsoda, hihetetlen sebességre képes, ha mindenki beleadja magát az evezésbe. Ritmus és együttműködés a lelke ennek a sárkánynak. A sárkányhajózás az egyik legnagyobb élményt adó, a legegyszerűbben elsajátítható, és a leghatékonyabb csapatépítő programok egyike.     •    Indián kenuzás: Egy kenuban mindenki számára akad tennivaló, ezért a vízitúra kitűnő lehetőség a csapatépítésre. A csapattagok összehangolt munkájára van szükség a beszálláshoz, a manőverek végrehajtásához, ahol a résztvevők kormányozzák a hajókat. Jöjjenek, és tegyék próbára Önök is koordinációs képességeiket egy játék során a Duna meseszép holtágán!     •    GPS-es kalandtúra: A túra során a csapatoknak Gps-készülék segítségével kell tájékozódniuk a vadregényes rácalmási Nagy-szigeten: az előre elhelyezett logikai feladatokat kell megtalálniuk és menet közben megoldaniuk. A feladat időre megy, s az a csapat lesz a győztes, amelyik a megadott időn belül a több feladatot helyesen megoldja.

Extrák

KONFERENCIA ÉS TRÉNINGHELYSZÍN: Csendes, nyugodt környezetben természetes megvilágítású termeink teljes felszereltséggel várják konferenciára, tréningekre érkező vendégeinket. Két nagy- és hat szekciótermünk 250 fő befogadására alkalmas.     •    VADREGÉNYES CSAPATÉPÍTÉS! Húzzanak kötelet vagy fussanak zsákban a kúria gyönyörű parkjában! A bátrabbak a Dunán próbálhatják ki, mennyire tudnak együtt húzni, küzdeni. Hétpróbás animátoroknak csak a képzelet szabhat határt.

Megközelíthetőség

Autóval – Budapestről az M6-os autópályán, lehajtás a rácalmási lehajtónál (60 Km). Busszal – Budapestről közvetlen járattal, vagy dunaújvárosi átszállással.

Catering

Kizárólagosan helyszíni cateringgel
KOREAI ÉS NEMZETKÖZI KONYHA: Vendégeinknek nem kell Párizsig menni, hogy igazi kulináris élményben legyen részük! Élvezzék a koreai ízeket autentikus különteremben, vagy kóstolják meg a Czifray szakácsversenyen ezüstérmet nyert főszakácsunk újabb remekét! Hangulatos éttermünk és a hozzá tartozó panorámás télikert 100 főnek nyújt kényelmes étkezési lehetőséget egy időben.

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 100
Többágyas szobáink száma: 49 db
Szobáink száma összesen: 49 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 50 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 50 méterre

Helyszín jellege

 • Szálloda/szálláshely teremmel
 • Vendéglátó egység
 • Szabadtér
 • Palota/kastély/kúria
 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín
 • Pincészet

Helyszín Felszereltsége

 • Pulpitus, dobogó, színpad
 • Vetítővászon
 • Projektor
 • Mikrofonok
 • CD-lejátszó
 • Irodatechnika
 • Beépített hangosítás
 • Flipchart
 • Hangtechnika

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!