Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Sokoró Fogadó

Termek (3):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Huszár Terem 70 80 120 85 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Nádasdy Terem 250 190 300 360 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Rákóczi Terem 50 40 80 75 wb_sunny ac_unit brightness_medium store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Pinezitsné Hankó Lilla fog megkapni, aki a Sokoró Fogadó szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Pinezitsné Hankó Lilla

Bemutatkozás, előnyök

Panziónk egy 10 hektáros park központjában helyezkedik el. A zöldövezet, a nagy szabad tér és a nyugalom kiváló helyszínné varázsolja panziónkat a különböző rendezvények számára. Nálunk lehetőség van csapatépítő outdoor tréning, indoor tréning, továbbá nagy létszámú családi napok, és esküvők megszervezésére. Ezen programok helyszínei különtermeink és éttermünk, de gyakran panziónk mintegy 2 hektáros parkosított udvara is. Felmerül a kérdés, hogy vajon mi az, ami megkülönbözteti a Sokoró Fogadót, bármely más rendezvényhelyszíntől? A válasz a kérdésre: – a természet és a nyugalom – A szabad tér, a friss levegő, mely a továbbképzések szünetében lehetővé teszi a vendégek felfrissülését – A személyzet rugalmassága, és segítőkészsége – Nem utolsó sorban a kiváló ételeink és ezek felszolgálása. Úgy gondolom, hogy ezek, természetesen sok más tényező mellett, feltétlenül szükségesek egy rendezvény sikeréhez. A mi célunk és feladatunk az, hogy Önökkel karöltve olyan eredményes rendezvényeket bonyolítsunk le, melyről a Vendégek elégedetten távoznak. Néhány referenciánk: – AUDI Hungária Motor Kft. – EON Hálózati Szolgáltató Kft. – Federal Mogul Kft. – Hödlmayr Kft. – Raiffeisen Bank Zrt. Amennyiben a vendégek megszállnak panziónkban nem számolunk fel bérleti díjat!

Szállás

Panziónk Győrtől és Pápától egyaránt 25 km-re található, egy kis csendes településen, Sokorópátkán. Panziónkban 40 fő elhelyezésére van lehetőség, egy-, két-, három-, négyágyas szobákban és apartmanokban. Panziónk szolgáltatásai: szauna, pezsgőfürdő, masszázs, lovaglás és lovaskocsikázás, kültéri medencék.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

Az idei évtől kezdődően panziónkban kibővültek a csapatépítő programlehetőség. Ajánljuk figyelmükbe az alábbi programjainkat:- virtuális valóság- lézerharc és paintball- buborékfoci- crazy kart- íjász csata- sorverseny különleges elemekkel.A fenti programokon az eszközök és a szakmai személyzet biztosított!

Extrák

Legújabb csapatépítő programjainkat szakképzett tréner vezényli le.

Megközelíthetőség

Megközelítés: – Ha Veszprém felől érkeznek hozzánk, akkor Veszprémvarsány irányába kell haladni. Ezt követően Románd és Gic következik. Gicnél lesz lehetőségük, hogy lekanyarodjanak (jobbra) Sokorópátka irányába. Amint beértek Sokorópátkára a Győr felé mutató táblát kell követniük (kint lesz a fogadó táblája is) és kb. a falu felénél (7 km hosszú a falu) le kell kanyarodni Győr irányába (balra), mert a fogadónk nem a faluban, hanem a falu alatt található. – Ha Budapestről érkeznek, akkor az M1-es autópályáról a Győr-Ménfőcsanaki lehajtónál kell elhagyniuk az autópályát, majd Győr-Ménfőcsanakon kell áthajtaniuk. Csanak végén van egy kis körforgalom, amiből rá tudnak kanyarodni a Sokorópátkai útra. Erről az útról nem kell letérniük. Áthaladnak a következő településeken: Tényő, Hollómajor. Majd ahogy haladnak tovább lesz egy nagy bal kanyar. Szemben már látható a fogadó, illetve a fogadó előtti karámban a lovak és a panzió táblája.

Catering

Kizárólagosan helyszíni cateringgel
Vendégeink étkezését különtermeinkben, és éttermünkben biztosítjuk. Legnagyobb termünkben (Nádasdy) akár 200 fő elhelyezését is tudjuk biztosítani. Ezen kívül Huszár termünkben 80, éttermünkben 40 fő, Somogyi termünkben 20 fő elhelyezésére van lehetőség. Éttermünkben lehetőség van családi rendezvények (esküvők, évfordulók, ballagások), és céges rendezvények (üzleti ebédek, évzáró rendezvények) lebonyolítására is.

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 40
Szálláslehetőség a közelben: 7000 méterre
Egyágyas szobáink száma: 2 db
Többágyas szobáink száma: 15 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 50 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 100 méterre

Helyszín jellege

 • Szálloda/szálláshely teremmel
 • Vendéglátó egység
 • Szabadtér
 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

 • Projektor
 • CD-lejátszó
 • Mikrofonok
 • Írásvetítő
 • Vetítővászon
 • Flipchart
 • Hangtechnika

Kedvezményes ajánlat


Az ajánlat érvényes:
2023-12-26
Sokoró Fogadó
Téli csapatépítés falusi környezetben

Téli csapatépítés falusi környezetben Program tartalma: - Érkezés: 7-8 óra között, köszöntő meleg házi pogácsával és házi pálinkával - Disznótoros program megkezdése legkésőbb 8 órakor. A vendégek igény szerint segédkezhetnek a disznóvágásban, feldolgozásban! - Prímás biztosítja a jó hangulatot - reggeli: 10 órától: sült máj, böllér máj s egyéb finomságok. - Délelőtti program: - részvétel a disznóvágásban - szauna, pezsgőfürdő használat - asztalitenisz, csocso használat - Ebéd 14 órától: Toros káposzta, kemencében sült pecsenye - Délután házi pálinka- és füstöltárú kóstolón való részvétel (10 féle pálinka) - Házi rétes nyújtás - vendégek közreműködésével - vacsora 18 órától: Menü: Leves: Orjaleves csigatésztával Főételek: - kemencében sült köményes oldalas - hurka, kolbász - hagymás törtburgonya - párolt káposzta Desszert: Házi vegyes rétes A vacsora mellé élőzene kérhető igény szerint, ha nem kérik, gépi zenét tudunk biztosítani. A nap folyamán korlátlan italfogyasztást biztosítunk a forralt borból és a forró teából. - Szállás éjszakára kettő-, három- és négyágyas szobákban. - Másnap reggeli az elkészült disznóságokból. - Kóstoló-csomag kiosztása, hogy mindenki hazavigye a Sokorópátkai ízeket. - Hazautazás. Az alapprogram díja, mely a választható csapatépítő program kivételével mindent tartalmaz: 31.800,- Ft/fő/éj


Az ajánlat érvényes: 2023-12-26
Ár HUF: 31800 /fő
Ár EUR: 82
Mentés a listámra

Az ajánlat érvényes:
2023-12-27
Sokoró Fogadó
Vörösbarátok Várának legedája

Vörösbarátok Várának legedája A Sokorói dombság kiváló helyszínt biztosít egy természet közeli csapatépítő élmény megszerzéséhez. A környékbeliek dédelgetnek egy helyi mendemondát, a Vörösbarátok várának legendáját, ami a csapatépítő tematika alapjául szolgál. A természetjárás szépségét, kreativitásra és logikára egyaránt építő feladatokkal ötvözzük. A túra során állomásokon pihennek meg a csapat tagjai, ahol a jókedv fenntartása érdekében vidám feladatokkal találkoznak. Mind a túra hossza, mind a közösen megoldott feladatok sora, az Önök igényei alapján szabadon alakíthatók. A csapatépítő levezetéséhez profi trénert biztosítunk! Program tartalma: - szállás 1 éjszakára kettő, három ágyas szobákban - étkezés 3 alkalommal - A Vörösbarátok vára köré font csapatépítő programon való részvétel tréner közreműködésével - Italfogyasztás biztosítása az étkezésekhez és az esti szórakozáshoz Program leírása: 1. nap: - érkezés a déli órákban, majd a szobák elfoglalása - ebéd 13 órakor a panzióban: egy tál étel, melyhez üdítő/ásványvíz biztosított - 15 órakor csapatépítő program megkezdése. - a túra végeztével visszaindulás a panzióhoz - svédasztalos vacsora a panzióban - az esti szórakozáshoz különtermet és 6 órás, korlátlan italcsomagot biztosítunk, mely az alábbi italokat tartalmazza: o üdítők (coca-cola, fanta, gyömbér) o házi készítésű limonádék és szörpök o ásványvizek (NaturAqua) o üveges sörök: Heineken és Citromos alkoholmentes Gösser o csapolt Soproni o folyó borok: Pannonhalmi Rosé, Kékfrankos és Olaszrizling a Tar Pincészetből. - további szabadidős programlehetőségek: o kültéri medence használat o szabadtéri játékok o horgászat 1. nap: - svédasztalos reggeli - szobák elhagyása, hazaindulás Program díja: 28.000,- Ft/fő Áraink az ÁFA-t és az IFA-t tartalmazzák. Töltsenek el egy élmény teli napot a csodaszép Sokorói dombvidéken!


Az ajánlat érvényes: 2023-12-27
Ár HUF: 28000 /fő
Ár EUR: 78
Mentés a listámra

Az ajánlat érvényes:
2023-12-27
Sokoró Fogadó
Jókedv, szórakozás, borkóstolás

Jókedv, szórakozás, borkóstolás Program tartalma: - szállás 1 éjszakára - étkezés 3 alkalommal - tréning terem használat igény szerint - lovaskocsi kirándulás Tényőre a Tar Pincéhez, 5 boros kóstolóval Program leírása: 1. nap: - érkezés a délelőtti órákban, majd a szobák elfoglalása - ebéd: kétfogásos menükkel, melyet előre egyeztetünk a csoporttal, ebédhez 2 üdítő/ásványvíz biztosított - délután igény szerint indoor programhoz biztosítunk tréningtermet a szükséges berendezéssel - 14 órakor indulás lovaskocsival Tényőre (kb. 1 óra), ahol a Tar Pincészetnél 5 boros borkóstolón és pincelátogatáson vesznek részt. - Vacsora a panzióban svédasztalon tálalva, ebédhez 2 üdítő/ásványvíz biztosított - további kikapcsolódási lehetőségek: o horgászat a panzió horgásztavain o szabadtéri játékok használata o kültéri medencék használata 2. nap: - svédasztalos reggeli - szobák elhagyása, hazaindulás Program díja: 36.400,- Ft/fő Az esti szórakozáshoz élőzenét vagy hangosítást tudunk biztosítani. Töltsenek el egy felejthetetlen napot nálunk a Sokoró Fogadóban!


Az ajánlat érvényes: 2023-12-27
Ár HUF: 36400 /fő
Ár EUR: 94
Mentés a listámra

Az ajánlat érvényes:
2023-12-26
Sokoró Fogadó
Vidéki csapatépítés

Vidéki csapatépítés Ajánljuk családias panziónkat azon Érdeklődőknek, akik szeretnének falusi, csendes környezetben, a természet közelében eltölteni néhány napot. Mindemellé panziónk számos szolgáltatása és programja kiváló kikapcsolódást kínál Vendégeinek. Program tartalma: - szállás 1 éjszakára kétágyas szobákban, akár korai érkezéssel - étkezés 3 alkalommal (ebéd, vacsora, reggeli) - különterem és szabadtéri területek használata Program leírása: 1. nap: - érkezés akár a délelőtti órákban, majd a szobák (kétágyas) elfoglalása - svédasztalos ebéd (két fogásos: leves és főételek) - panziónk térítésmentes szolgáltatásainak használata: o wellness szolgáltatások: beltéri fűtött medence, szauna, pezsgőfürdő, kültéri medencék (június 15- szeptember 15 között) o horgászat panziónk horgásztaván - svédasztalos vacsora (három fogásos: leves, főételek és desszert) - igény szerint a napközbeni és az esti programhoz különtermet biztosítunk - asztalitenisz, csocso használat 2. nap: - svédasztalos reggeli - szobák elhagyása, hazaindulás Panziónkban igényelhető csapatépítő programok: - szabadtéri játékok: lézerharc, buborékfoci, csapatversenyek - csapatformáló, kapcsolatépítő játékok tréner közreműködésével - játékos főzőverseny - lovas kocsis kirándulás borkóstolóval egybekötve - lovas kocsi túra piknikkel és pálinka kóstolóval a Trianon emlékműnél - kerékpár túra a Tényői bunkerhez erdei úton, bunkerlátogatással és piknikkel


Az ajánlat érvényes: 2023-12-26
Ár HUF: 20700 /fő
Ár EUR: 53
Mentés a listámra

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!