Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

NEREUS Park Hotel***

Termek (4):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Mediterrán Terasz 60 40 60 65 wb_sunny remove remove local_florist
Nereus Park 300 150 298 900 wb_sunny remove remove local_florist
Balaton Terem 60 60 60 82 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Neptun Terem 30 30 40 55 wb_sunny ac_unit brightness_medium store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Czinege Petra fog megkapni, aki a NEREUS Park Hotel*** szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Czinege Petra

Bemutatkozás, előnyök

Szállodánk az északi part közvetlen vízpartján, Balatonalmádiban, egy csaknem 2 hektáros parkosított környezetben fekszik. Saját partszakaszának köszönhetően privát stranddal, zárt parkolóval, vitorláskikötővel, a 14 éven aluli gyermekek számára játszótérrel rendelkezik.   A hely különleges adottságait kihasználva, a tóparton fekvő szállodánk, annak étterme valamint tágas parkja csodálatos helyszínt biztosít esküvők, egyházi és/vagy a polgári szertartások, lakodalmak lebonyolításához a főszezonon kívüli időszakban (augusztus végétől június közepéig), melynek teljes körű szervezését is vállaljuk. A szálloda két étterme hagyományos felszolgálás esetén maximum 60 fő befogadására alkalmas. 40-45 főig egy teremben, 45 fő felett pedig külön teremben biztosított az étkezés és a tánctér. A termeket egymástól kétszárnyú ajtó választja el és mindkét terem park felőli üveg tolóajtaja nyitható, így a 40 fős fedett mediterrán terasszal tovább bővíthető a tér, mely során a résztvevők igazán komfortosan és természet közelien érezhetik magukat. A terület kibérelhető kizárólag esküvői szertartáshoz is. Ehhez biztosítjuk a szertartás helyszínének lezárását, a boldogságkaput, a terület kerti székekkel illetve padokkal történő berendezését, az anyakönyvvezető részére asztalt valamint a hangosításhoz szükséges áramvételezést. Ingyenes parkolást a szálloda zárt parkolójában lehetséges. A hotel, esküvők mellett, céges rendezvények helyszínét is biztosítjuk. A 30+60 fős éttermek konferenciateremmé alakíthatók, így alkalmasak előadások, tréningek, termékbemutatók, továbbképzések, tanfolyamok megrendezésére, melyekhez technikai hátteret biztosítunk. Családinap és csapatépítő programlehetőségek széles tárházát kínáljuk.  Kellemes kikapcsolódást nyújtunk a cég munkatárasainak, családtagoknak, vendégeknek. Gondozott parkunk és Balaton partunk kiváló lehetőségeket kínál felnőttek és gyerekek részére, szabadtéri ügyességi feladatok, vagy sportprogramok megrendezésére. Balatoni csapatépítő evezések, SUP túrák egyik állomásaként is várjuk vendégeinket szállással, ellátással, biztonságos SUP tárolókkal. A Nereus Park Hotel egyaránt lehetőséget biztosít családi ünnepek, születésnapok, évfordulók, keresztelők, ballagások lebonyolítására. 

Szállás

Az egész évben nyitva tartó Nereus Park Hotel*** a nyári időszakban 58 szobával, szezonon kívül 22 szobával és 2 db maximum 5 fős, 2 légterű apartmannal várja vendégeit. Az esküvői időszakban (augusztus végétől június közepéig) szállodánkban 22 db kettő és három fős szoba áll rendelkezésükre, amelyből két szobát az ifjú pár részére ingyenesen biztosítunk. Összesen 50 fő résztvevő vendég számára tudunk szállást biztosítani. Az esküvői szolgáltatásokat kizárólag 10 db szoba egyidejű foglalásával lehet igénybe venni. Szobáink fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, telefonnal, színes televízióval, vezeték nélküli Internet kapcsolattal, klímával (felár ellenében) rendelkeznek. Szállodánkban kétféle szobatípus található: Classic (erkély nélküli, udvarra néző) és Classic Plus (erkélyes, vízpart felé néző) típusú.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

A 2 hektár parkosított terület kiválón alkalmas kerti partik, szabadban szervezett rendezvények lebonyolítására, akár 150-200 fő részvételével. Sportolási lehetőségek: Az aktív időtöltést kedvelők számára lehetőség van a strandröplabda és lábtengó pályánk, illetve ping-pong asztal használatára, valamint vízi-sporteszközök (SUP, E-csónak) és kerékpár kölcsönzésre. Strand: A családias hangulatú Nereus strand árnyat adó fákkal és széleskörű szolgáltatásokkal várja vendégeit. A strandon az alábbi eszközök vehetők igénybe díjmentesen és díj ellenében: gyermekmedence, játszótér, homokozó, sportpályák, naptetős padok, napozóágyak. Szálloda épületében található strandbüfé széles ital- és ételválasztékot kínál.  Gyermekbarát szolgáltatások: A gyermekekkel érkező családokat játszószobával, játszótérrel, gyermekmedencével, alkalmanként gyermekanimációval várjuk. Az étterembe etetőszéket, a szobába igény szerint babakádat, bilit biztosítunk. Rácsos babaágyról vagy utazóágyról előzetes egyeztetés alapján gondoskodunk.

Extrák

Saját vízpart és kikötő: A csodálatos környezet, a balatoni panoráma különlegessé varázsolja a Nagy nap pillanatait és festői környezetben örökíti meg azokat. Dekoráció és szervezés: Amikor már azt gondolják, hogy minden döntést meghoztak a menü, az italok, a kinti helyszín és a szállás tekintetében, még van, amiben dönteni kell, ez pedig nem más, mint a helyszín alkalomhoz illő, ünneplőbe öltöztetése. Szerencsésnek mondható a helyzetünk, mivel ebben a témakörben is a segítségükre lehetünk. A „Ház” rendelkezik fehér színű székszoknyákkal, valamint közel 50 féle színű szalaggal és hozzá tartozó asztalközéppel. Továbbá igénybe vehető a ház kizárólagos esküvőszervező-dekoratőrének szaktudása is, aki a párok megelégedésére régóta erősíti csapatunkat.

Megközelíthetőség

Különleges fekvésű vízparti szállodánk Budapesttől 1 órára az M7 autópályáról Balatonfüred felé letérve 15 perc autózást követően az északi part festői városában, Balatonalmádiban található. A busz- és vasútállomásról rövid sétával elérhető.

Catering

Megegyezés szerint helyszíni-, vagy külső cateringgel

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 44
Szálláslehetőség a közelben: 2 méterre
Többágyas szobáink száma: 22 db
Szobáink száma összesen: 22 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 50 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 25 méterre

Helyszín jellege

 • Szálloda/szálláshely teremmel
 • Vendéglátó egység
 • Szabadtér
 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

 • Vetítővászon
 • Projektor
 • CD-lejátszó
 • Irodatechnika
 • Mikrofonok
 • Flipchart
 • Hangtechnika

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!